Foto: se svolením Ubisoft

Podívejte se na nový trailer hry Star Wars Outlaws, která vyjde 30. srpna

Ubisoft právě vydal další trailer na hru Star Wars Outlaws, tentokrát se zaměřuje na příběh. Nový trailer ukazuje pašeráky a zloděje, kteří hráče čekají. Na první pohled zaujme nádherný design, a to díky vlastnímu enginu Snowdrop od vývojářského studia Massive Entertainment.

Hra navíc vypadá zábavně. Hrajete za darebáka jménem Kay Vess, který se snaží získat svobodu plněním různých úkolů pro obyvatele podsvětí. V traileru se objevuje Jabba Hutt, Han Solo zmražený v karbonitu a nejrůznější další easter eggy.

Skvělou zprávou je, že datum vydání bylo stanoveno již na 30. srpna. Toto datum původně uniklo prostřednictvím japonské verze traileru a všiml si ho Insider Gaming, nyní však bylo oficiálně potvrzeno.

Star Wars Outlaws bude k dispozici na PlayStationu 5, Xboxu Series X/S, Amazonu Luna a PC, přičemž předobjednávky již byly spuštěny, a to i v České republice. Základní verze hry stojí 1 799 korun, existují však i dražší speciální verze. Tyto prémiové balíčky obsahují kosmetická DLC, umělecké balíčky či exkluzivní mise.

Zdroj: engadget.com