Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Peter Nagy oslavil 65 let! Plánuje velký koncert v pražské Lucerně

Na oslavu svých 65. narozenin, které Peter Nagy, legendární slovenský zpěvák a frontman kapely Indigo, slavil 9. dubna, chystá ve velkém stylu koncert v pražské Lucerně. Tato výjimečná událost přinese na jednom pódiu jeho největší hity, jako jsou "Kristínka iba spí", "Láska je tu s vami", a další, které si získaly srdce posluchačů napříč generacemi.
Nagy
Petr Nagy oslavil 65. narozeniny

10. 04. 2024

10. 04. 2024

Peter Nagy je zpěvák, který zní napříč generacemi

Narodil se 9. dubna 1959 v Prešově na Slovensku a už od mládí bylo jasné, že hudba bude hrát v jeho životě klíčovou roli. Peter se proslavil nejen jako vynikající popový zpěvák, skladatel a textař, ale také jako talentovaný fotograf a rockový interpret. Své hudební dovednosti dokázal skloubit s vůdčími schopnostmi, když se stal frontmanem oblíbené slovenské hudební skupiny Indigo. Od prvního alba v roce 1984 se Peter a Indigo stali stálými hvězdami na hudebním nebi, což dokládá jejich 17 studiových alb a řada ocenění. Peterův talent byl korunován v roce 1985, kdy získal první místo v prestižní anketě Zlatý slavík, a následně ještě jedno druhé a dvě třetí místa. Tato ocenění jsou důkazem jeho nezpochybnitelného přínosu k hudbě a jeho trvalé popularitě mezi posluchači v Česku a na Slovensku.

Legendární zpěvák přichází s velkolepou oslavou

V dubnu 2024, Peter Nagy, ikona pop music oslaví dvě významné jubiela své kariéry – své půlkulaté narozeniny a 40. výročí založení jeho kapely Indigo. Tyto příležitosti budou patřičně oslaveny koncertem v historickém Paláci Lucerna v Praze.

Nezapomenutelné hity v Lucerně

Fanoušci se mohou těšit na výběr Nagyho největších hitů, včetně písní jako “Kristínka iba spí” a “Láska je tu s vami”. Tento koncert nejen představí ty nejlepší skladby z jeho bohaté kariéry, ale také přivítá na pódiu řadu hudebních hostů, kteří spolu s Nagym formovali hudební scénu.

Petr Nagy se těší na své vystoupení v Lucerně

Fotografie a osobní setkání

Kromě své hudební kariéry je Peter Nagy známý také svými fotografickými díly, které často zobrazují ženskou krásu. Koncert v Lucerně nabídne nejen hudební zážitek, ale také vizuální koncept, který bude čerpat z Nagyho osobního archivu a jeho umělecké práce.

Oslava, na kterou se nezapomíná

Peter Nagy sám říká, že hity, které ho živí, již má, a tento koncert bude oslavou jeho dosavadního úspěchu a vzdání díků všem fanouškům, kteří ho podporovali po celou dobu. Nezapomeňte si zaznamenat datum 18. dubna 2024 a staňte se součástí této nezapomenutelné události v Paláci Lucerna.

K TÉMATU  7 tipů, jak připravit dětskou narozeninovou párty

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Lucie Bílá oslavila narozeniny a dala dárek fanouškům! Novou písničku

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Naše domácnost byla po dlouhé roky šťastná a plná smíchu. Vychovali jsme opravdu šikovné děti - a obzvláště manželka se celou dobu snažila tak, že se péče o jejich potřeby stala největším koníčkem. Děti se ale osamostatnily a ona najednou propadla depresím.
Mnoho zahrádkářů uvažuje nad tím, jak podpořit růst své úrody způsobem, který by neohrožoval je samotné, ani přírodu okolo nich.
Asi každý z nás má nějakou tu pojistku. A zatímco si lidé nechávají běžně pojistit svůj majetek, dům, automobil nebo zdraví, celebrity si velmi často nechávají pojistit konkrétní části svého těla a rozhodně netroškaří.
Asi každá žena má v šuplíku mezi ponožkami schované i silonky. Nosíme je k sukním i šatům, jejich stinnou stránkou je ale fakt, že stačí drobné zatrhnutí nehtem a silonky rázem "zdobí" dlouhé očko. Ještě než zničené silonky vyhodíte do koše, můžete je v domácnosti využít.
Sledujete nejnovější módní trendy, nebo vás absolutně nezajímá, co je zrovna IN nebo OUT? V průběhu času se trendy mění a co bylo módním faux pas před deseti lety, dnes může být šik. Anebo naopak. Existuje však pár módních jevů, které lze za trapas považovat v každé době.
Společnost Trust uvádí na trh sluchátka Trust Noma pro poslech hudby a hands-free volání s poutavým retro designem. Chcete je vyhrát? Máme pro vás jednoduchou soutěžní otázku. Zpříjemněte si Vánoce poslechem hudby.:)
S blížícími se Vánocemi po nás naši blízcí budou chtít vědět, co si přejeme pod stromeček. To se může zdát jako příjemná otázka, ale opak může být pravdou. Ne vždy máme v záloze seznam předmětů či zážitků, které nutně potřebujeme mít. Často se může dostavit pocit, že už máme vlastně všechno.
Po dlouhé a poměrně chladné zimě nám do schránek doputuje každoroční vyúčtování za energie. A mnozí se naprosto zhrozí, jelikož nejen, že musí doplácet, ale doplatek je doslova do nebe volající. V této chvíli nemohou dělat nic jiného než se zavřenými oči šek odeslat, a poté přemýšlet, jak snížit energetickou náročnost rodinného domu. Ono to ostatně není nic těžkého, tipy na několik úsporných opatření vám přinášíme.
Rozchod není nikdy příjemný. Ztratíte člověka, na kterém vám ještě před časem velmi záleželo, a v srdci zůstává nepříjemné prázdno. Když se k tomu přidá fakt, že o vás mezi společnými známými váš ex partner mluví velmi nevybíravě, je to nesnesitelné. Máme pro vás tipy, co dělat, abyste tuto situaci zvládla.
Tajemný společník tam kdesi z vesmíru, který nám svítí noc co noc – to je Měsíc. Jeho fáze nás zahalují do symboliky a mystiky, ovlivňují naše nálady a energii. Každá fáze Měsíce nese svůj význam a zanechává stopu na našem nitru. Věnujte jim pozornost, prozkoumejte jejich význam a objevte, jak mohou ovlivnit vás a váš život. Vstupte do fascinujícího světa měsíčního cyklu a prožijte jeho magii na vlastní kůži.
Koupili jste si nové pokojovky a zaléváte je jako diví, aby vám rostly jako z vody? Pak si dejte pozor na to, abyste je nepřelili. Zatímco rostlina se zanedbanou zálivkou se dá ještě zachránit, po přelití dochází k uhnívání kořenů a tím i k úhynu samotné rostliny. Je spousta důvodů, proč přehnaná péče pokojovkám škodí.

Výběr článků

Zdá se, že se zloději poslední dobou spokojí s čím dál tím menší kořistí a způsobí větší škodu na dveřích a vybavení. Jak jim zabránit ve vloupání?
Předvánoční koučink na téma nejen sebelásky a sebehodnoty očima Nely a spousta změn.
Myslíte si, že podle prvotního pohledu na tvář člověka můžete usuzovat na jeho charakter? Podle fyziognomie tomu tak opravdu je. Roli hraje vzhled očí, nosu, úst, čela, ale i jejich vzájemné rozložení v obličeji. Pojďme si říct aspoň některé indicie, které vám mohou poskytnout důležité informace o druhém člověku. Je ale samozřejmě jen na vás, jak velkou váhu tomu budete přikládat...

Nepřehlédněte

Je sice pravdou, že jsme všichni netrpělivě čekali až se dostaví léto. V horkých letních měsících se nám ale nechtějí nosit tenisky nebo jinak uzavřené boty. V důsledků vysokých teplot mohou někomu také nohy začít otékat. V tuto chvíli přichází na scénu dámské sandály. Jaké jsou typy a s čím je vhodné je kombinovat? Může je nosit opravdu každá dáma a hodí se ke každé příležitosti? Všechny tyto informace jsme zjistili za vás.
Stává se to každé z nás. Tvářenka nám spadne na zem a rozláme se na kousíčky. Ani zlomená rtěnka není nic neobvyklého. Ale proč hned drahou kosmetiku vyhazovat, když si ji můžete doma snadno opravit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek