Foto: se svolením Paramount Pictures

Paramount Pictures chystá další perquel Star Treku

Na filmovém veletrhu CinemaCon společnost Paramount Pictures oznámila, že začala pracovat na novém Star Treku. Podle serveru Slashfilm je zajímavé, že chystaný Untitled Star Trek Origin Story je prequelem k filmu Star Trek z roku 2009, který je však sám o sobě také prequelem k filmu Star Trek z roku 1966 od J. J. Abramse. Režírovat ho bude Toby Haynes, který se proslavil především jako režisér epizod Andor a USS Callister z Black Mirror. Scénář napsal Seth Grahame-Smith, který je autorem filmů LEGO Batman film a Pýcha, předsudek a zombie.

Přesně tedy bude Untitled Star Trek Origin Story prequelem k příběhu z roku 2009 a  pokračováním Enterprise z roku 2001. Pravděpodobně se bude odehrávat před Discovery, který byl koncipován jako prequel ke Star Treku z roku 1966, a Strange New Worlds, který je také prequelem ke Star Treku z roku 1966.

Po řadě let, kdy jsme nám bylo servírováno množství novinek a originálních dobrodružství, jež však ztratily kontinuitu, bude Untitled Star Trek Origin Story vítaným přírůstem, který naváže na známý děj. Přestože nyní ještě neznáme podrobnosti, řada fanoušků se jej už nyní nemůže dočkat.

Zdroj: engadget.com