Dámská tepláková souprava - nejlepší kombinace stylu a pohodlí pro každodenní nošení

Komerční sdělení 12. dubna 2024 | 17:31 — redakce
Hledáte-li opravdu pohodlné a zároveň trendy oblečení, můžete zvolit do vašich šatníků i kvalitní dámskou teplákovou soupravu. Tu však můžete vybírat na základě mnoha kritérií. Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely teplákových souprav budou letos in a také to, jak je vybírat, aby vám tepláky a mikina seděly tzv. na míru. Inspirace je tu!
Další 1 fotografie v galerii
Dámskou teplákovou soupravu mohou ženy a dívky volit také podle jejího střihu / modivo.cz

Podle jakých kritérií letos vybírat dámskou teplákovou soupravu? 

Stylová dámská tepláková souprava může mít mnoho podob. Dvě věci by však měly mít všechny kousky společné. Jedná se o trendy design a o dobrou kvalitu materiálu. Teplákové kalhoty a mikiny můžete volit podle střihu, ale i podle barvy a ceny. Také bychom se měly zaměřit při výběru teplákových kalhot a mikin na materiál. Do popředí se dostávají přírodní materiály, které jsou vysoce módní, příjemné na dotek i šetrné k naší přírodě. Teplákové soupravu mohou zahrnovat mikinu s kapucí i bez ní. Na venkovní nošení se přikláníme k dámským mikinám s kapucí. Kapce v teplákové soupravě totiž plní nejen estetickou, ale také praktickou funkci. Ochrání vás před nepříjemným větrem i před drobným deštěm.

Jaké modely teplákových souprav budou letos in a co barvy? 

V letošní sezóně budou in teplákové soupravy pro ženy v Y2K stylu. V kurzu budou také kousky s potiskem. Samotný potisk na dámské teplákové soupravě může různou podobu. Někdo dá přednost maxi potisku, jiná žena zase upřednostní minimalistické logo své oblíbené značky. Tady záleží na specifickém vkusu každé ženy. Teplákové soupravy letos vybírejte nejlépe v přírodních nebo v pastelových odstínech barev. Vsadit však lze i na černou nebo na bílou klasiku. Teplákové soupravy můžete kombinovat i s trendy módními taškami. Opravdu velký výběr produktů Gabor na MODIVO.cz oceníte i vy! K teplákovým soupravám se hodí nejen kožené batohy, ale také ledvinky. Ty se do módy opakovaně vrací a právě teď je čas na to, abychom je vytáhly na světlo světa.

Jak vybrat správný střih a velikost teplákové soupravy podle typu figury?

Dámskou teplákovou soupravu mohou ženy a dívky volit také podle jejího střihu. Ženy s normální, štíhlou nebo s vypracovanou postavou ocení dámské tepláky a mikinu v slim fit provedení. Dámy s nějakým tím kilem navíc se zase blýsknou v teplákových soupravách v regular fit nebo v relaxed fit střihu. Tyto střihy jsou totiž volnější a nabídnou tak ženám vysokou míru komfortu za každé situace. K volnějším soupravám vám bude slušet i Valentino moda v kožené verzi. Teplákové soupravy pak musí ženám sedět tzv. na míru. Jedině tak se jim budou dobře nosit a bude z nich vyzařovat ta správná pozitivní energie. Budete-li teplákovou mikinu a kalhoty kupovat online, vezměte si k tomu na pomoc i klasický krejčovský metr. Díky němu pečlivě změřte obvod vašeho pasu, boků a hrudníku. Naměřené údaje pak nezapomeňte porovnat i s velikostní tabulkou zvolené značky. Různí výrobci mají totiž často nuance v číslování. Díky správnému měření se pak i snáze vyhnete reklamacím. Ani ty nejsou u ověřených prodejců strašákem. Za ověřeného prodejce můžeme považovat např. MODIVO.cz. Tady je to sázka na jistotu.

Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

První československý vůz s klimatizací představoval nevídaný luxus. Inovace, která změnila svět pochází z dílen USA

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu