Středa , 22. 05. 2024

Emil

Kapelu Maxim Trubulenc zasáhla nečekaná a hluboká ztráta. Ve věku 53 let náhle zemřel Daniel Vali, dlouholetý člen a obličej kapely. Jeho náhlý odchod způsobil vlnu zděšení a smutku mezi členy kapely i veřejností. Na sociálních sítích kapely se objevila fotka s datem úmrtí a později i dojemný snímek zpěváka, na který reagovali fanoušci četnými vyjádřeními soustrasti a vzpomínkami na jeho talent a osobnost.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Motat se v kruhu a dělat stále stejné chyby je lidské. Jenže tím výrazně ubližujeme nejen naší psychice, ale i zdravotnímu stavu.
Odhodláváte se začít cvičit? V tom případě by vám mohly pomoci ty správné aplikace, s nimiž bude pohyb mnohem jednodušší a zábavnější. Proč? Protože v nich uvidíte své výkony, pokrok, kterého jste dosáhli a také se můžete porovnávat s ostatními.
Luxusní sídlo v australské provincii Victoria pochází už z 80. let. Armadale House prošel kompletní rekonstrukcí a je z něj moderní rezidence snů.
Také si spolu vaši domácí mazlíčci dobře rozumí? Podívejte se, jak si kočky a psi hrají s ptačími kamarády všeho druhu, jako jsou papoušci, kuřátka, slepice nebo kachny. Zvířátka umí být opravdu rozpustilá!
Letní péče o vlasy je nevyhnutelná, pokud toužíte po zdravé kštici. Letní počasí může vlasy poškodit víc, než zima a mráz. Ostré slunce, slaná nebo chlorovaná voda jsou nebezpečím pro vlasy i pokožku hlavy. Vlasy se vyšisují a hodně vysuší. Roztřepí se konečky, ztratí lesk a mohly by působit matně a neupraveně. Péče o vlasy je ve vedrech náročnější a abyste měly svou hřívu pěknou i v létě, dodržte několik zásad.
Vidíte manželství jako metu, do níž vstupujete v princeznovské róbě bránou opentlenou květinami ve stylu "žili šťastně až do smrti“? Nebo jako strašák, který omezuje vaši osobnost? Je manželství a rodina ještě stále základem vztahu dvou lidí? A jaké má tato instituce výhody a nevýhody?
Léto je tady a v rámci jakéhosi odlehčení účesů možná nejednoho z nás napadlo, že zrovna teď přišel čas na změnu. Jestli rádi jdete vstříc novým trendům, pak nepřehlédněte svěží účes wixie, který je plný života, energie a mladistvého stylu. Pokud se chcete cítit jako hvězda a dodat své image ten správný šmrnc, bude právě wixie sázkou na jistotu. Komu sluší, jak ho nosit a v čem je charakteristický? Odhalte jeho tajemství.
Ať už vítáte návštěvu nebo si potřebujete po dlouhém a náročném dni v práci odpočinout, sedací souprava je to, co využijete jako první. Sedačka by měla být dominantou každého obývacího pokoje, ať je sebevíc velký či naopak sebevíc malý. Chybět by neměla ve velkých příbytcích, ani v drobných bytových jednotkách. Otázkou ale je, jak tu správnou vybrat.
Pití vody se šťávou z citronu, pomeranče nebo limety je zdravé a v rámci hubnoucích režimů a zdravého živoního stylu se těší velké oblibě. Nástrojů na vymačkání šťávy z plodů je k dostání nepřeberné množství, ale co takhle nějaký pěkný kousek? Designové odšťavňovače nejen, že odvedou svojí práci, ale ve vaší kuchyni se budou vyjímat! Na citrusové plody jsou nejvhodnější odstředivé ošťavňovače, ale můžete použít i ty klasické ruční. Které si vybrat?
Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Vánoce se stejně jako každý rok nesou ve znamení jídla a pití. Přejídání je na denním pořádku a střevní problémy jakbysmet. Kromě jídla se však kouzelné svátky na konci roku nesou i ve znamení pohádek a tradičních zvyků. Víte, jaké vánoční tradice dodržujeme u nás, v České republice?
I když si v době neutichající rýmy myslíme, že se nám nemůže nic horšího stát, existuje celá spousta daleko vážnějších onemocnění, které nám dokážou život obrátit doslova naruby. Jednou z nich je rakovina – nemoc, která je obrovským náporem na psychiku.

Výběr článků

Nic nedokáže pokazit dovolenou tak jako špatné počasí a zdravotní obtíže. S počasím sice vy sami nic neuděláte, ale před zdravotními neduhy se můžete chránit tím, že si pečlivě sbalíte s sebou na dovolenou také lékárničku. V zahraničí se totiž léky první pomoci shání obtížněji.
Lesklé zrcadlové polevy neboli mirror glaze udělají z každého dortu malířský obraz. Poléváním a mícháním různých barev můžete vytvořit vzory podle své fantazie. Vaše dílo bude vypadat jako od profesionálů!
Každý z nás si přeje mít prostorný a světelný byt. Dostatek světla působí pozitivně na naši psychiku a vybízí také k větší aktivitě a kreativitě. Máte i vy rozpoložení bytu, které přirozenému světlu příliš nepřeje? Máme pro vás skvělé tipy, jak si do interiéru světlo přidat. Výsledek bude fascinující!

Nepřehlédněte

Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.
Ačkoli menstruace občas bývá nepříjemná, je přirozenou součástí našeho života, která je důležitá pro naše zdraví i schopnost početí. Věděly jste ale, že barva vaší menstruace může hodně vypovědět o vašem zdraví?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek