Agáta kontra Soukup: Souboj dortů pro Rozárku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Agáta kontra Soukup: Souboj dortů pro Rozárku!

Kdo vyhraje souboj o dort pro Rozárku?
Kdo vyhraje souboj o dort pro Rozárku? (archiv)

Jejich dcera Rozárka oslavila první narozeniny. A znesváření rodiče Jaromír Soukup (55) a Agáta Hanychová (38) se předháněli v tom, kdo pro dcerku vlastnoručně připraví lepší dort!

Jako první zavázal cukrářskou zástěru ředitel TV Barrandov, který Róze uspořádal oslavu už ve středu. Do přípravy se pustil sám a neopomněl každou fázi výroby sdílet se světem. Dceři připravil ovocný dort s jahodami, borůvkami a velkým číslem 1 z ostružin. „Dort jsem udělal takový zdravější ze sýru ricotta,“ prozradil Aha! Soukup, který má i svůj pořad o vaření. Zahanbit se nenechala ani máma Agáta, ta oslavu pořádala včera. Původně měla v plánu dort Pavlova zdobený ovocem.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

„Aby si na něm mohla oslavenkyně co nejvíce pochutnat. Jen bude bez šlehačky,“ plánovala. Nakonec ale došlo ke změně plánu. Agáta se ve čtvrtek večer pochlubila velmi podobnými snímky z přípravy dortu, jaké předtím sdílel její expartner. Jen byl ve tvaru srdce, ale také s ovocem. A kdo pomyslný souboj dortů vyhrál? Inu, posuďte sami...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.