Heineken Balaton Sound odhaluje 20 posledních jmen našlapaného programu a detaily o Boat parties

Heineken Balaton Sound odhaluje 20 posledních jmen našlapaného programu a detaily o Boat parties

Tisk

balaton sound 200Velkolepý open-air festival Heineken Balaton Sound je jedním z nejpřístupnějších a nejnavštěvovanějších evropských festivalů pro milovníky prvotřídní elektronické hudby. Dnes odhaluje finální program! Na nádherném břehu jezera Balaton v maďarském Zamárdi se od 3. do 6. července 2024 představí Sama Adbulhadi, Laidback Luke, HoneyLuv, Henri Bergmann a Mau P, kteří doplní již známá jména jako Adam Beyer, Amelie Lens, Stephan Bodzin (live), Reinier Zonneveld (live), Mathame, Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, FJAAK, Mind Against, Maceo Plex, Miss Monique a hvězdy hard dance techna Sara Landry, Trym a 999999999 a mnoho dalších.

Nejnovější vlna jmen doplňuje hudební program o další neodolatelné hvězdy z celého spektra house a techna. Návštěvníci se mohou těšit na špičkový zvuk ikonické Sama' Abdulhadi z Palestiny, dále se představí mistr future house beatů Laidback Luke nebo americká houseová hvězd HoneyLuv. Elegantní melodické techno doveze na břeh Balatonu Henri Bergmann a nejčerstvější klubové hymny rozehraje holandský hitmaker Mau P. Mezi dalšími vystupujícími jsou na programu např. Alfa Romero, Marino Canal, Estella Boersma, Cassian, Marwan Dua, HUGEL, Afriqua, David Löhlein, Airrica, Baugruppe90, Malugi a Olympe.

"Letos jsme se snažili sestavit hudební lineup Heineken Balaton Sound tak, aby se do čtyř festivalových dnů vešlo široké spektrum elektronické hudby. Heineken Balaton Sound je oslavou napříč žánry, kde si milovníci elektronické hudby mohou svobodně vybírat a objevovat nové oblíbence a hudební žánry na celé festivalové pláži," uvedla na začátek Anna Filutás, projektová manažerka Heineken Balaton Sound při oznámení kompletního lineupu. Hlavní organizátorka festivalu vysvětlila, že jedním z vrcholů letošního ročníku je prodloužení délky programu na hlavním pódiu Heineken Balaton Sound: "Od druhého dne bude program na Hlavní stagi pokračovat až do tří hodin ráno a v neděli se na velké Endshow rozloučí s návštěvníky festivalu světoznámý holandský tým Q-dance během setu, který bude pláží znít až do svítání."

balaton sound komplet plakat

Vždy nepřehlédnutelné Party na lodi se vrací i v roce 2024 a nabízejí dokonalou denní zábavu na Balatonu s kolektivy jako House Picnic a Be Massive a dalšími, které ještě budou oznámeny. Každá z Boat parties zve k tanci na ten nejčerstvější sound a zároveň k panoramatickým výhledům, ledově vychlazeným drinkům a nekonečným paprskům slunce. Akce probíhají denně od 2. do 5. července, ale počet vstupenek je omezený, takže si je pořiďte co nejdříve.

balaton party na lodi

Heineken Balaton Sound není jen festival - je to dokonalé spojení dovolené, cestování, kultury a hudby na pobřeží dechberoucího jezera Balatonu. Nádherná lokalita nabízí ideální místo k odpočinku, kde se můžete vyhřívat na slunci, tančit a ponořit se do světa plného živých zážitků, prozkoumat 1 km dlouhý úsek pláže, užít si relaxaci u vody a nejrůznější vodní hry ve dne i v noci, zatímco velkolepá Budapešť je vzdálena pouhých 90 minut jízdy.

Heineken Balaton Sound, který nabízí možnost kempování přímo na místě a nedaleké hotely v Zamárdi nebo Siofoku, je od 3. do 6. července 2024 tou nejlepší destinací pro letní dovolenou.

Kompletní program a vstupenky na Warm Up Party, Boat Party a festival najdete na www.balatonsound.com/cz nebo v oficiální aplikaci, kde si můžete pořídit vstupenky dříve, než se jejich ceny zvýší.

balaton sound 3
BALATON SOUND
3. – 6. července 2024
Zámardi, Balaton, Maďarsko

Zdroj foto: Michal Holub, David Bodnar

Vstupenky a více informací:

www.balatonsound.com/cz/

Vstupenky: https://balatonsound.com/cz/tickets/list/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Naším závazkem je uspokojit potřeby všech čtenářů

Roman Svitak 200Nakladatelský dům Grada vstoupil na trh s třemi novými značkami pro své knihy. Co za tímto krokem stojí a jaké se očekávají výsledky? Vyplatí se tímto způsobem investovat dovnitř firmy nebo vše převálcují elektronické knihy? A proč GR...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Globální dějiny a postliberální společnost.

globalni dejiny perexKniha profesora Ivo T. Budila (*1965) by mohla být považov...

Divadlo

Na podzim do divadla: A voda stoupá

200divO prázdninách divadla nehrají představení, ale připravují se na další sezonu. Díky nám si můžete vybrat, na co se v podzimních měsícíchzejdete podívat. V listopadu si můžete vyrazit do Divadla Rokoko na komedii A voda stoupá.

...

Film

Nemám Vánoce rád a Silvestr přímo nesnáším, říká režisér Zdeněk Troška

zdenek perexI když v poslední době slavil v kinech úspěchy s komediemi nebo pohádkami, filmografie Zdeňka Trošky má přece jenom rozmanitější žánrový rozměr. Patří tam třeba historický film Poklad hraběte Chamaré nebo kom...