Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kde je lopta? Zmätená obrana zaváhala, využil to Hancko. Zariadil víťazstvo Feyenoordu

Slovenský futbalový reprezentant Dávid Hancko rozhodol svojím gólom o triumfe Feyenoordu Rotterdam na pôde Fortuny Sittard 1:0 v nedeľnom zápase 30. kola holandskej ligy.

14.04.2024 16:45
Dávid Hancko Foto:
Dávid Hancko sa teší zo štvrtého ligového gólu v tejto sezóne Eredivisie.
debata

Dvadsaťšesťročný obranca skóroval v 18. minúte, bol to jeho štvrtý presný zásah v tomto ročníku Eredivisie a celkovo šiesty tohtosezónny v drese Feyenoordu.

Hancko využil po rohovom kope a strele do žrde zaváhanie domácich obrancov, predviedol bleskurýchlu reakciu a prepasíroval loptu v spleti tiel až do bránky. Pozrite si gól Slováka:

Hancko odohral za hostí celý zápas. Klub z prístavného mesta si upevnil druhú priečku v tabuľke, no jeho šance na zisk majstrovského titulu sú už minimálne. Za lídrom PSV Eindhoven zaostáva štyri kolá pred koncom súťaže o deväť bodov.

Slovenský obranca si v Eredivisie upevňuje pozíciu jedného z najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Najčastejšie sa v zahraničných médiách spája jeho meno s odchodom na britské ostrovy.

Úspešné, už takmer dvojročné, pôsobenie Hancka vo Feyenoorde potvrdzuje aj markantný nárast jeho trhovej hodnoty. V júni 2022, tesne pred prestupom do Holandska zo Sparty Praha, bola jeho hodnota 4,5 milióna eur. V súčasnosti sa vyšplhala už na 35 miliónov.

Krásna talianska moderátorka Diletta Leottaová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Je považovaná za najkrajšiu moderátorku na...
Standings provided by Sofascore
debata chyba
Viac na túto tému: #Feyenoord Rotterdam #Dávid Hancko