[VIDEO] Nádherný gól a asistencia Lea Messiho v MLS

Zdieľať:

Bývalý hráč a kapitán Barcelony Leo Messi nekončí v MLS. Argentínsky útočník opäť predviedol krásny gól a pôsobivú asistenciu.

Inter Miami v MLS mal počas absencie Lea Messiho horšie výsledky. Klub si počas zranenia Lea držal jednu výhru, remízu a dve prehry. Argentínska futbalová hviezda sa na trávniky vrátil v priebehu minulého týždňa, keď sa objavil na ihrisku v druhom polčase stretnutia s Coloradom Rapids za stavu 0:1 pre súperov. Crack z Rosaria strelil vyrovnávajúci gól v 57. minúte a zápas sa skončil nakoniec remízou 2:2.

V priebehu dnešného skorého rána Inter Miami čelil Kansas City a Messi do tohto stretnutia nastúpil už od prvej minúty. Argentínčan tentokrát prispel k víťazstvu svojho tímu. V priebehu stretnutia si najskôr pripísal nádhernú asistenciu pri vyrovnávajúcom góle na 1:1. Neskôr sám poslal Inter do vedenia, keď sa mu podarilo streliť krásny gól z diaľky. Miami si svoje vedenie udržalo len 20 minút, kde sa nakoniec súperovi podarilo streliť vyrovnávajúci gól. V závere stretnutia rozhodujúci gól strelil Luis Suárez.

Sergio Busquets odohral celých 90 minút a obranca Jordi Alba musel ihrisko v 78. minúte opustiť pre zranenie.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: twitter.com/Inter Miami News Hub

Peter
Sledujte ma