fbpx

Sponzorovaný obsah

Jiří Procházka prezradil, čo mu povedal Rakič
zdroj fotky: Twitter MMA Mania

Jiří Procházka prezradil, čo mu povedal Rakič po zápase. Zhodnotil aj titulový súboj Pereira vs Hill

Ešte niekoľko dní budú dozvuky po skvelom turnaji UFC 300 určite veľmi silné. Pre nás, ako fanúšikov domácej bojovej scény, priniesol najväčšiu emóciu Jiří Procházka, ktorý zdolal Aleksandara Rakiča na TKO v druhom kole.


Znovu to bol dramaticky a akčný zápas, tak ako to už u českého bojovníka býva zvykom. Jirka išiel dopredu cez všetko, čo na neho mal Rakič nachystané. Neustále pokračoval vo svojom love, ktorý bol zakončený tvrdými ground-and-pound údermi.



Jiří Procházka prezradil, čo mu povedal Rakič po zápase. Zhodnotil aj titulový súboj

„Cítim sa výborne. Každý zápas je pre mňa dôležitý, ale tento bol veľmi dôležitý, takže som strašne rád, že to dobre dopadlo. Ideme ďalej,“ vyjadril sa Procházka krátko po veľkej výhre. Veľmi dôležité to bolo z viacerých dôvodov. Jirka sa však v prvom rade chcel vrátiť na víťaznú vlnu. Podarilo sa mu to na sledovanom turnaji, ktorý vyvolával veľký záujem po celom svete.

Niektoré z vyjadrení Rakiča pred zápasom pôsobili zvláštne až útočne. Procházka na to neodpovedal buď vôbec, alebo len stručne a s odstupom. Povedal, že všetko dôležité si vysvetlia v klietke, čo sa aj stalo. Ihneď po súboji bolo pekné vidieť športové gestá, ktoré medzi nimi prebehli.

„Rakič za mnou po zápase prišiel a vyjadril rešpekt. Už neviem, či povedal presne, že sa ospravedlňuje za tie kecy alebo niečo podobné. No skrátka hovoril, že je medzi nami všetko dobré a že ďakuje za zápas. Ja som mu takisto poďakoval,“ dodal k tomu Jirka. Procházka sa potom v krátkosti vyjadril aj k hlavému zápasu Pereira vs Hill.

„Čo sa týka hlavného zápasu, tak musím povedať, že krásny. Od Alexa skutočne precízna práca. Ja verím, že budem ďalším vyzývateľom. Verím, že Pereiru dokážem vtiahnuť do svojej dokonalej búrky a vziať si v tomto zápase víťazstvo. Určite mám na čom pracovať, ale to je celý môj život, o práci a progrese. Ideme si po to,“ prehlásil Procházka.

zdroj: CNN Prima News

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.