Skyline vydávají po návratu frontmana ze Survivoru nový „futuristický country-house love“ singl Let’s Get Floatin’

Skyline vydávají po návratu frontmana ze Survivoru nový „futuristický country-house love“ singl Let’s Get Floatin’

Tisk

skyline 200Skyline vydávají v pořadí už třetí singl z připravovaného devátého alba, to má kapele vyjít letos. Singl Let’s Get Floatin’ je veselá taneční věc, ideální na bezstarostné prosluněné dny. Love song, který je šmrncnutý country.

 

 

Ještě předtím, než odjel MC Jacob (Jakub Bína) bojovat do reality show Survivor, nahrál s kapelou tento singl. Svoje sloky pojal jako love song pro jeho přítelkyni Báru. Sám to tehdy vysvětlil kapele takhle: “Myslím, že jsme s Bárou tak dlouho, že je vlastně škoda, že svůj love song náš vztah nedostal už dřív. Chlapem se člověk stane, když se nebojí poslat všechny svoje city ven.” Zpěvačka Natálie pak dopsala svoje sloky z ženského úhlu pohledu a výsledkem je hravý a nepatetický milostný duet.

Jak se vlastně kapela dívá na účast MC Jacoba v reality show? “Pro Kubu to byl splněný sen, protože on sám je velkým fanouškem Survivora. Proto jsme ho v jeho rozhodnutí jít do toho podpořili, je to podle nás soutěž přesně pro něj. Škoda toho předčasného konce, ale zdraví je nejdůležitější,” doplňuje za kapelu bubeník Radek Bureš.

skyline1

Nové album kapely dostává pomalu jasné obrysy. Konkrétní datum releasu sice zatím Skyline nezveřejnili, je ale jisté, že deska vyjde v druhé polovině roku 2024.

Co se týče letní sezóny, ta je pro Skyline už tradičně nabitá open air festivaly. Po několika letech se kapela vrací i na legendární festival Rock For People, poprvé ale s novou zpěvačkou Natálií.

Zdroj foto: Lukáš Wagneter

Více informací:

www.skylineweb.cz
https://www.instagram.com/skyline_prague/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Cestou – osudy českých legionářů v Rusku

cestou 200Historik a pedagog Dalibor Vácha předkládá čtenářům román Cestou, v němž se opět jako ve své prvotině Červenobílá (2014) věnuje osudům československých legionářů v Rusku. Obě knihy vydalo nakladatelství Knižní klub.

Divadlo

Velký Gatsby v režii Petra Gábora poprvé na českém jevišti

Gatsby 200Soubor činohry Národního divadla moravskoslezského čeká v divadelní sezóně poslední titul – česká premiéra dramatizace jednoho z nejslavnějších románů moderní americké literatury Velký Gatsby. Očekávaná inscenace, kterou připravil kmenový režisér a...

Film

Kdo si přečte vysoce odborné filmové časopisy?

casop200Mnohé odborné časopisy, které si potrpí na přízvisko "vědecké", se honosí tím, že jsou recenzované. Nemyslí se tím, že by se na ně psaly recenze (jako je třeba tato), nýbrž že sama redakce si nechává recenzovat nabídnuté texty, aby se si tak nechala ...