Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. dubna 2024 17:02
Čas čtení 0:40
Ella Petrová

Oceňovaný seriál s hvězdou Lokiho se po devíti letech vrací. Dostane rovnou dvě nové řady

Oceňovaný seriál s hvězdou Lokiho se po devíti letech vrací. Dostane rovnou dvě nové řady
Zdroj: BBC
FILMY A SERIÁLY KRIMI SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Hiddleston is back, baby! Jeho hotelový recepční Jonathan Pine se opět dostane do maléru hned ve dvou nových sériích.

Po několika letech se konečně vrací velmi populární špionážní seriál Noční recepční z produkce BBC. Šestidílná minisérie je adaptací románu Johna le Carrého. Napínavý kousek s hvězdou Lokiho pak přichází nejen s jednou, ale rovnou se dvěma novými sériemi.

Doporučeno
Miláček internetu Henry Cavill se stane tatínkem. S partnerkou oznámili radostnou zprávu Miláček internetu Henry Cavill se stane tatínkem. S partnerkou oznámili radostnou zprávu 16. dubna 2024 13:40

V hlavní roli zazářil již zmíněný Tom Hiddleston. Naproti němu si pak zahrál představitel Dr. House Hugh Laurie, který se v seriálu objevil jako záporák.
 
Seriál se točil okolo hotelového recepčního Jonathana Pinea, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby ho požádá o to, aby zjistil, co má anglická a americká služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi, v jehož centru je právě charismatický Richard Roper (Laurie).


Další řady už nemohou čerpat z knižní předlohy, le Carré se znovuobnovení seriálu nedožil, avšak tvůrci seriálu příběh řeší s jeho syny. Diváci mohou počítat s návratem hlavní hvězdy Toma Hiddlestona, další postavy ani herci zatím nebyli potvrzeni.
 
Premiéry bychom se měli dočkat v polovině příštího roku. Seriál bude ke zhlédnutí na Amazon Prime Video, ve Velké Británii stále na BBC.

Domů
Sdílet
Diskuse