Dotekomanie.cz

X (Twitter) spouští prostory na webu

X Twitter 2 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Sociální síť X (Twitter) má poměrně populární funkci Prostory, tedy určitou formu živého povídání, kde jsou řečníci a posluchači. Nejedná se o jednu arénu, kde všichni mohou mluvit. O tom rozhoduje uživatel, který si vytvoří prostor. Dlouhou dobu se jednalo ale o funkci, která je k dispozici jen na mobilních telefonech. Společnost oznámila dostupnost na webu.

Prostory na webu

K novince můžete přistupovat na webovém rozhraní skrze boční menu, kde stačí kliknout na Vytvořit svůj Prostor. Následně se zobrazí dialogové okno, kde si zvolíte název, nastavení soukromé a také možnost nahrání. Prostor jde i naplánovat.

Zdroj: Dotekomnie.cz

Následně jste informováni o základních funkcích a také případně o možnosti záznamu. Prostor se následně vyskytuje na pravé části webu, ale můžete si z něj udělat mini okno a přesunout ho kamkoliv, i mimo web sítě X, jak můžete vidět na posledním snímku obrazovky. Mini okno zůstává nad všemi aplikacemi a lze mu měnit i velikost.

Zdroj: Dotekomnie.cz

Je také podporována mini varianta na stránkách X. Nyní tak nebudete muset být závislý jen na mobilním telefonu a navíc asi lépe využijete profesionálnější vybavení, případně kvalitnější techniku.

Zdroj: twitter.com

Exit mobile version