Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. dubna 2024 13:22
Čas čtení 0:52
Karolína Uličná

VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback

VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback
Zdroj: Česká televize
KULTURA ČESKÁ HUDBA HUDBA KAREL GOTT
Uložit Uložené

Diváci a divačky ve Zlíně nevěřili svým očím ani uším.

Leoš Mareš našel ve své show dvojníka legendárního Karla Gotta. Na pódiu 13. dubna vystoupil chlapec, o němž fanoušci spekulují jako o tajném synovi české legendy. Tato informace se však nikdy nepotvrdila. Přesto se několik přítomných rozplakalo a nevěřilo, že chlapec nezpívá na playback.

Doporučeno
Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří 16. dubna 2024 15:02

Jedná se o 24letého zpěváka Kristiána Šebka, který byl hostem ve Zlíně na show Leoše Mareše. Moderátor ho požádal, zda by mohl zazpívat píseň Karla Gotta. Pak přišel pro všechny šok. Kristián opravdu zní jako Karel a někteří lidé v něm vidí velmi podobné rysy v obličeji. Mladý umělec dodává, že ho začal sledovat už v šesti letech.

@veru_z_jihu Nechapu furt 🤍🤍🤍 #karelgott #dvojnik #leošmares #turne #koncert #miluju #dekuju @Kristián Alexandr Šebek @leosmares.official ♬ původní zvuk - 🦦_Verů z Jihu_🦦

Zpěvák dokonce uspořádal turné Můj vzor, Božský Karel, v rámci kterého se mu podařilo vyprodat několik koncertů. „Velkolepý vzpomínkový koncert v podání mladého interpreta Kristiána Šebka za doprovodu třináctičlenného živého orchestru skromně mapuje celou hudební kariéru největšího českého zpěváka a jeho životní cestu, doprovázenou příběhy písní,“ píše se na webu.

Doporučeno
Tohle je top 10 písniček z Disney pohádek. Souhlasíš s výběrem? Tohle je top 10 písniček z Disney pohádek. Souhlasíš s výběrem? 15. dubna 2024 16:47

Leoš Mareš a jeho show mají v Česku obrovský úspěch. Svědčí o tom i několikrát vyprodaná O2 arena. Na své turné si obvykle zve směs známých zpěváků, většinou z mainstreamu pro starší cílovou skupinu. Zpopularizoval však i několik vycházejících pěveckých hvězd a Kristian Šebek k nim rozhodně patří.

Domů
Sdílet
Diskuse