Úterý , 21. 05. 2024

Monika

Victoria Beckham slaví padesátiny a její životní cesta je jako z pohádky. Od úspěšné zpěvačky nejznámější dívčí skupiny světa přes manželství s fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem až po založení globální módní značky. Přečtěte si, jak Victoria a David vychovávají své čtyři děti a proč je jejich rodinný život příkladem harmonie a úspěchu

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Bylinky mají mocnnou sílu. Pomohou nejen proti nachlazení, ale také posílit imunitu, zlepšit celkově zdraví. Po kterých byste měly sáhnout a proč?
I ženy rády nosí trička. Lze je totiž kombinovat prakticky s jakýmkoliv kouskem oblečení. Hitem jsou bílá trička pod šaty na ramínka. Představíme vám trička pro ženy, které letos v létě můžete nosit všude.
V dnešním uspěchaném a konzumním světě hledají lidé stále efektivnější způsoby, jak uspořádat svůj život. Jedním z trendů, který se v poslední době stává stále populárnějším, je koncept kapsulového šatníku. Tento minimalistický směr v oblasti módy nabízí mnoho výhod a může výrazně usnadnit život každému, kdo se rozhodne ji vyzkoušet. O co jde a jak kapsulového šatníku docílit?
Doba zahradničení, mnoha lidmi tolik oblíbený ruch týkající se zahrádky a všeho okolo. Láká vás představa vlastní zeleniny, ale nemáte dostatek zkušeností? Nevadí! Poradíme vám, jaká kořenová zelenina je vhodná i pro začátečníky.
Zatímco vysoký krevní tlak se dá hodnotit jako život ohrožující, nízký tlak je spíš skrytý, tichý problém. Ovšem i tak by se lidé, kteří mají nízký tlak, měli mít na pozoru. Jak poznat, že nízký tlak máte, jaké jsou jeho příčiny a jak se můžete léčit?
Dítě ve věku zhruba šesti let čeká první velká životní výzva. Ze známého prostředí školky se poprvé přesune do velkého světa. Co by měl předškolák zvládat, aby pro něj byla škola co nejpohodovější?
Když je zmínka o mandlovém mléce, možná vás na prvním místě napadne jeho přínos v kuchyni. Je velmi populární u lidí alergických na laktózu, vegetariánů či vitariánů. Mandlové mléko však může mít i zcela odlišné využití. Může vám totiž pomoct ke zdravým vlasům a pleti.
Společnost Trust uvádí na trh sluchátka Trust Noma pro poslech hudby a hands-free volání s poutavým retro designem. Chcete je vyhrát? Máme pro vás jednoduchou soutěžní otázku. Zpříjemněte si Vánoce poslechem hudby.:)
Hnědé uhlí, známé pro své využití v domácích a průmyslových kotlích, je pro mnohé z nás klíčem k útulnému a teplému domovu během chladných měsíců. A výběr správného paliva je důležitý nejen pro váš rodinný rozpočet, ale i pro celkovou efektivitu vytápění a ochranu životního prostředí.
Být lepší verzí sebe samých. Snažíme se o to každý den. A když se o to nesnažíme my, chtějí to po nás druzí. V současné době jsou na nás kladené obrovské nároky, během nichž jsme vystavováni nesmírnému tlaku. Co kdybychom vám ale řekli, že každá životní situace se dá zvládnout s nadhledem a lehkostí. Jen potřebujete člověka, který vás pošťouchne tím správným směrem.
Mít pevné nohy bez celulitidy – to je sen nejedné ženy. Mezi námi se najde jen malé procento těch, které jsou se svými dolními končetinami spokojené.

Výběr článků

All beige outfity. Nekončící trend, který bychom už mohli označit pomyslnou značkou nadčasovost. Za těch pár let, co tu s námi je, by si to zasloužil. Stejně jako černá, bílá či námořnicky modrá patří i béžová mezi barvy, se kterými nikdy nešlápnete vedle.
Každý si svůj svatební den představuje jinak. Někdo sní o pohádkových šatech s dlouhou vlečkou a pompézní výzdobou, jiný zase o skromné party ve stodole, která ale dnes už také může stát desítky korun. Ať už si každý svůj velký den představuje jakkoli, je pravdou, že i ta sebemenší svatba stojí nějaké peníze. Pokud chcete ušetřit a využít své prostředky třeba na svatební cestu, určitě vyzkoušejte některý z našich tipů.
Mí rodiče jsou spolu už přes dvacet let. Vždycky jsem si myslela, že je nikdy nic nerozdělí, ale pak jsem přišla na to, že není všechno tak růžové. Nechtěla jsem se nikdy do jejich věcí plést, ale když jsme zjistila, co táta mámě provádí, rozhodla jsem se říci pravdu o tom, co vím. Táta mě ale zastavil a uplácí mě. Cítím se hrozně, ale na druhou stranu se mi to líbí.

Nepřehlédněte

Každá z nás tu a tam zatoužíme po změně. Když už ale přijde na věc, zpravidla první, čím začneme, jsou naše vlasy. Důvod je prostý. Je to změna, které si většinou všimne opravdu každý (no dobře, možná manžel na to přijde později) a zároveň je to způsob, jak ze sebe vykouzlit zcela nové já, které rázem získá zbrusu novou image. Kde jinde hledat nové nápady a nasávat inspiraci, než právě v osvěžujících trendech, které nám rok co rok přinášejí světoví vlasoví stylisté. Co si pro nás připravili tentokrát?
Přemýšlíte nad skladbou svého jídelníčku? Víte, kolik sníte denně bílkovin nebo vlákniny? Hlídáte si, co jíte? Možná, že ne. Hodně lidí nepřemýšlí nad tím, co jí a zda se stravuje správně. Většinou jako výmluva poslouží nedostatek času. Bílkoviny jsou ale pro tělo skutečně nezbytné a drtivá většina populace jich konzumuje málo. Zkuste to změnit.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek