Zbigniew Boniek kritizuje Barcelonu za ich sťažnosť voči rozhodcovi

Zdieľať:

Nie je to po prvýkrát, čo viceprezident UEFA Zbigniew Boniek sa pokúsil iniciovať diskusiu na platforme X (predtým twitter) odkazom na kontroverziu. Tentokrát sa zameral na Xaviho a rozhodcu včerajšieho zápasu medzi Barcelonou a PSG. V UEFA zdieľajú názor Bonieka a nespochybňujú rozhodnutie rozhodcu Istvána Kovácsa.

Zbigniew Boniek na svojej sociálnej sieti X zverejnil príspevok v ktorom píše “Čo nervy robia z človeka!” Boniek kritizoval slová, ktoré povedal tréner Barcelony po zápase. Xavi priznal, že rozhodcovi povedal, že je veľmi slabý, nerozumie hre a je tragický.

Viceprezident UEFA taktiež tvrdí, že Barcelona neustále hľadá lacné alibi u rozhodcov a pripomína, že Katalánsky klub sa v minulej sezóne nedostal zo skupiny. Poukazuje na to, že v prvom rade musí hľadať chyby v sebe samej a nie u rozhodcoch.

Na druhej strane Archivo VAR uvádza, že UEFA je s výkonom Istvána Kovácsa veľmi spokojná. Verí, že rozhodnutie poslať von Arauja bolo správne, rovnako ako aj udelená penalta. Nejednoznačná situácia s pádom Ilkaya Gündoğana v pokutovom území PSG spôsobená kontaktom s Vitinhom však nebola spomenutá.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: twitter.com

Peter
Sledujte ma