Päť najobľúbenejších modelov Škoda teraz so zľavou až do 3 tisíc eur. Ponuka, ktorá má Drive!

Kúpa auta je spravidla vždy väčšou investíciou, no aj tu sa dá ušetriť. Nový model Škoda môžete mať teraz s výraznou zľavou a pritom nemusíte zľavovať zo svojich nárokov. V ponuke akčných modeloch Drive sú modely Fabia, Scala, Kamiq, Karoq a Octavia, ktoré môžete mať s cenovým zvýhodnením až do 3 000 eur, v závislosti od modelu.

16.04.2024 00:00
Skoda-Scala, pr Foto:
Škoda Scala

„Akčné modely Drive prinášajú skvelý pomer ceny a úžitkovej hodnoty, čo robí z už beztak obľúbených vozidiel medzi slovenskými motoristami ešte atraktívnejšiu a hodnotnejšiu voľbu. Či už si zvolíte model Fabia, Scala či Kamiq, alebo siahnete po väčšom vozidle typu Octavia či Karoq, Škoda vám ponúkne bohatú výbavu a zaujímavé cenové zvýhodnenie až do výšky 3 000 eur,“ povedal Roman Rajtár, vedúci za marketing a produkt spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Fabia za menej ako 180 mesačne

Škoda Fabia Foto: Škoda
Skoda-Fabia, pr Škoda Fabia

Vyberať si môžete z dynamického kráľa kompaktných modelov Fabia, všestranného rodinného modelu Scala, praktickej “kabelky na nákupy“ kompaktného SUV Kamiq, agilného SUV Karoq či najobľúbenejšieho auta Slovákov – priestranného modelu Octavia. Všetkých päť modelov sa tak vďaka „nadupanej“ výbave a cenovému bonusu až do 3 000 eur stáva ešte dostupnejšími.

Pri kúpe modelu Fabia ušetríte 1 650 eur z ceny nového vozidla. O váš komfort sa postará výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča, praktická stredová konzola a predná lakťová opierka s odkladacou schránkou Jumbo Box. Vo vozidle nájdete tkané koberce či doplnkové reproduktory vzadu. Samozrejmosťou je jednoduchá konektivita smartfónu pomocou bezdrôtového Smartlinku. K paketu Drive Plus sa pridáva aj elektrické ovládanie všetkých okien, parkovacia kamera s ostrekovačom, výškovo nastaviteľné predné sedadlá s bedrovými opierkami či 15“ zliatinové disky Rotare. Dynamická Fabia pritom môže byť Vaša pri využití financovania už od 176 eur mesačne.

Vzorový príklad flexibilného financovania Škoda NaMieru

Fabia 1.0 MPI 59 kW (80 k) 5° MP Drive už za 176 € vrátane poistenia

Akciová cena 13 990,00 €
Cenníková cena 15 740,00 €
Dlžka financovania 60 mesiacov
Prvá splátka/ akontácia (40%) 5 596,00 €
Výška úveru 8 394,00 €
Spracovateľský poplatok pri uzavretí zmluvy 0,00 €
Posledná navýšená splátka vrátane poistenia 3 717,33 €
Celková platba za úver vrátane poistenia 19 697,33 €
RPMN vrátane poistenia 14,07%
Úroková sadzba p.a. 5,49%
Ročný nájazd 15 000 km

Vzorový príklad financovania platí pre fyzickú osobu. Mesačná splátka zahŕňa fixný úrok počas celej doby financovania a značkové poistenie Allianz – Slovenská poisťovňa a.s. a obsahuje povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, poistenie finančnej straty, poistenie čelného skla bez spoluúčasti a náhradné vozidlo rovnakej alebo nižšej kategórie (v prípade PU a nepojazdnosti vozidla na max.5 dní). Spoluúčasť je 5%, minimálne 200€. Ponuka platí do 31. mája 2024. Výška mesačnej splátky sa mení v závislosti od ceny vozidla a aktuálnej úrokovej sadzby. Príklad financovania má informatívny a názorný charakter a nie je právne záväzný. Financovanie zabezpečuje spoločnosť VOLKSWAGEN Finančné služby Slovensko, s.r.o.

chyba
Advertisement
Články podľa značiek