Seniorka do sebe kopla dva panáky a sedla na elektrokolo. Nedopadlo to dobře

Fotky Policie ČR

PROSTĚJOVSKO – V péči lékařů včera skončila 66letá žena, která na elektrokole narazila do dopravní značky. Zranění bylo neštěstí lehčího rázu, ukázalo se ale, že seniorka sedla na kolo pod vlivem.

Žena jela na elektrokole od Vranovic – Kelčic na Žešov, což je část Prostějova. „Přejela vlevo do protisměrné části vozovky, kde vjela na nezpevněnou krajnici a čelně narazila do dopravní značky,“ popsala nehodu policejní mluvčí Miluše Zajícová. Po nárazu spadla, ale sama se zvedla a šla na pravou stranu silnice, kde si sedla a počkala na příjezd záchranářů. Při pádu utrpěla zranění lehčího rázu. Přivolaná policejní hlídka dala ženě dýchnout a naměřené hodnoty se zastavily na hodnotách 1,37 a 1,32 promile. Cyklistka s naměřenými hodnotami souhlasila a přiznala, že před jízdou vypila dva velké panáky tvrdého alkoholu. Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 20 000 korun. Za jízdu pod vlivem seniorku nejspíš čeká nějaká sankce, o které bude rozhodovat příslušný správní orgán.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Místo nehody