Přehled účinkujících a porotců v nové řade StarDance. Známé osobnosti, ale i sportovec bez nohy!

Po dlouhém očekávání byla konečně odhalena kompletní sestava soutěžících pro 13. řadu StarDance. Česká televize představila tři herečky, sportovkyně a influencerku, které se postaví na taneční parket a budou soutěžit o přízeň diváků. Mezi soutěžícími se objeví Marta Dancingerová, Jana Paulová, Martina Ptáčková, Chili Ta a Lucie Vondráčková. Kromě nich zde budou také herci Filip Blažek a Oskar Hes, spisovatel Patrik Hartl, paralympionik Jiří Ježek a hudebník Ondřej Ruml.

Moderátoři a porota

Moderátorskou dvojici tvoří Tereza Kostková a Marek Eben, kteří se vracejí do role moderátorů již po třinácté. Porotu tvoří nově Jan Tománek, který nahradí Zdeňka Chlopčíka. Tománek již má zkušenosti z předchozích řad StarDance, kdy působil v porotě v letech 2019 a 2021.

Hlavní choreografové

Hlavním choreografem 13. řady StarDance je Martin Kolda, který bude mít na starost přípravu choreografií na úvod přímých přenosů a speciální taneční čísla. Spolu s ním se na přípravě soutěžících podílí také Ivana Hannichová. Oba tanečníci mají bohaté zkušenosti a jsou připraveni předvést divákům nezapomenutelná vystoupení.

Čtěte také: Moje žena je pro mě důležitější než děti, tvrdí spisovatel

Slavní soutěžící StarDance 2024

Marta Dancingerová

Marta Dancingerová je herečkou, která se proslavila účinkováním v seriálu Kukačky. Její herecké schopnosti určitě přijdou vhod při tanečních vystoupeních a diváci se mohou těšit na její energii a talent na parketu.

Jana Paulová

Jana Paulová je divadelní a filmová herečka, která má bohaté zkušenosti s herectvím. Její herecké dovednosti jistě přispějí k vytvoření silných emocí během tanečních vystoupení.

Martina Ptáčková

Martina Ptáčková je osminásobnou mistryní světa v bojových sportech. Její síla, pružnost a disciplína ji určitě připraví na náročné výzvy, které ji čekají na tanečním parketu.

Chili Ta

Chili Ta je kuchařka a výrazná osobnost sociálních sítí. Její kreativita a energie jistě přinesou do soutěže zajímavé momenty a diváci se mohou těšit na originální a chutné vystoupení.

Lucie Vondráčková

Lucie Vondráčková je herečkou a zpěvačkou, která má za sebou bohatou hudební kariéru. Její charisma a herecké schopnosti jí určitě pomohou při interpretaci tanečních vystoupení a diváci se mohou těšit na její půvab a talent.

Filip Blažek

Filip Blažek je herec, který se proslavil účinkováním v divadlech a televizních seriálech. Jeho herecké dovednosti a vtip mu jistě pomohou při tanečních vystoupeních a diváci se mohou těšit na jeho charismatickou osobnost.

Oskar Hes

Oskar Hes je také herec, který se představil divákům ve filmech i televizních seriálech. Jeho herecké schopnosti a odhodlání mu pomohou překonat taneční výzvy a diváci se mohou těšit na jeho energii a talent.

Patrik Hartl

Patrik Hartl je spisovatel, který se proslavil svými knihami. Jeho kreativita a představivost mu jistě pomohou při tanečních vystoupeních a diváci se mohou těšit na jeho originální a neotřelé přístupy.

Jiří Ježek

Jiří Ježek je paralympijským závodníkem, který se věnuje cyklistice. Jeho odhodlání a síla mu jistě pomohou překonat taneční výzvy a diváci se mohou těšit na jeho inspirativní příběh.

Ondřej Ruml

Ondřej Ruml je hudebníkem a skladatelem, který má za sebou bohatou hudební kariéru. Jeho hudební cit a talent mu jistě pomohou při tanečních vystoupeních a diváci se mohou těšit na jeho kreativitu a pohyb na parketu.

Termín a televize

Další řada StarDance se bude vysílat na České televizi a termín vysílání je plánován na podzim 2024. Diváci se mohou těšit na napínavé taneční souboje a nezapomenutelná vystoupení soutěžících.