fbpx

Sponzorovaný obsah

Tvrdé knokauty, ktorými sa blysli Kalašnik a Wanliss
zdroj fotky: Oktagon MMA

VIDEO: Tvrdé knokauty, ktorými sa blysli Kalašnik a Wanliss na turnaji Oktagon 56 v Birminghame!

Na turnaji Oktagon 56 v anglickom Birminghame nebola núdza o viaceré ukončenia, čí už knokautové, alebo tie na submisiu. Na hlavnej karte padli dve tvrdé knokautové ukončenia, ktorými sa prezentovali Andrej Kalašnik a Akonne Wanliss.


Kalašnik si pripísal jednu z najrýchlejších výhier v jeho kariére, keď už po 43 sekundách prvého kola ukončil Liama Etebara. Andrej ho najprv zasiahol tvrdým ľavým hákom, po ktorom padol Etebar ako podťatý a na zemi to potom už bola rýchla záležitosť, kým to rozhodca nestopol. Kalašnik za to zároveň získal Tipsport bonus za výkon večera.



Ďalší tvrdý knokaut rozdal Akonne Wanliss, ktorý tým ukončil vybudovanú rivalitu so Sahilom Sirajom. Aj v tomto prípade bol tým najzásadnejším úderom ľavým hák a zápas skončil po 48 sekundách prvého kola. Je nutné podotknúť, že Akonne si ale určite mohol odpustiť neúctivé prejavy ihneď po knokaute, aj keď to bolo ešte v zápale boja. S krátkom odstupom však potom svojmu súperovi prejavil rešpekt. Wanliss zároveň postúpil do ďalšieho kola pyramídy Tipsport Gamechanger, kde ho bude čakať Poliak Legierski.

VIDEO: Tvrdé knokauty, ktorými sa blysli Kalašnik a Wanliss na turnaji Oktagon 56 v Birminghame!

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.