Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Při požáru domu v Liberci se zranili čtyři lidé, škoda je dva miliony

Při nočním požáru rodinného domu v Liberci ošetřili záchranáři čtyři lidi, dva museli hasiči před ohněm zachránit za pomoci výškové techniky. Škodu způsobenou požárem odhadli předběžně hasiči na dva miliony korun, příčiny požáru jsou v šetření.

Zranění byla jen lehká. „Všichni se nadýchali kouře, ale komunikovali, převezli jsme je ještě na vyšetření na urgentní příjem liberecké nemocnice," řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Požár rodinného domu v ulici Svobody v liberecké části Starý Harcov byl na operační středisko nahlášený v sobotu kolem 23:15. „Nahlášen byl jako požár odpadu na chodbě domu," doplnila mluvčí Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje Petra Knížková. Na místě zasahovaly tři jednotky, hasiči museli nasadit i výškovou techniku. Oheň se podařilo lokalizovat zhruba 45 minut po půlnoci.

Hasiči pak objekt důkladně zkontrolovali termokamerou a dohašovali skrytá ohniska, aby se oheň znovu nerozhořel. Zásah tam mohli podle Knížkové ukončit až dnes v 04:30.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drbna

Štítky ČR, požár, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru domu v Liberci se zranili čtyři lidé, škoda je dva miliony  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.