fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný takto zareagoval na veľkú novinku
zdroj fotky: Oktagon MMA

Ondřej Novotný takto zareagoval na veľkú novinku v súvislosti so šampiónom Patrikom Kinclom

Dnes bolo oficiálne potvrdené, že Patrik Kincl si definitívne vybral zotrvanie v Oktagone. V súvislosti s tým bol rovno potvrdený zápas, ktorý očakávali mnohí fanúšikovia. Kincl nastúpi vo svojej ďalšej titulovej obhajobe opasku strednej váhy na veľkom turnaji Oktagon 58 na Edene (8. jún). A jeho súperom bude Matěj Peňáz, ktorý v Oktagone zatiaľ nenašiel svojho premožiteľa.


Na zápasovú kartu turnaja Oktagon 58 tak pribudol ďalší titulový zápas, keďže už istý čas je tam potvrdená aj odveta medzi Vémolom a Véghom, v ktorej bude v hre aj titul poloťažkej váhy. Ten aktuálne drží Karlos.



Ondřej Novotný takto zareagoval na veľkú novinku v súvislosti so šampiónom Patrikom Kinclom

„Túto verzia sme si všetci najviac priali. A som rád, že sme sa na nej všetci zhodli ku spokojnosti všetkých strán, keďže tú fanúšikovskú považujeme s Pavlom Nerudom za tú najdôležitejšiu. Patrik Kincl bol a je v tejto chvíli najžiadanejšia stredná váha v Európe. Rokovania sa trochu natiahli, ale viac-menej v detailoch dlhodobej zmluvy. Ďakujem aj Arturowi Gwóźdźovi (Artnox Fightsport) za férový, pohotový a profesionálny prístup. A samozrejme celému tímu Oktagon.

Veríme, že tí najlepší CZ/SK zápasníci by mali mať možnosť štartovať pred svojim publikom a vypredanými štadiónmi na najsledovanejších turnajoch v Európe. A snažíme sa pre to robiť maximum, aby sme fanúšikom splnili ich predstavy o skvelých zápasoch s domácimi bojovníkmi a európskou špičkou. Jeden splnený sen a podľa mnohých TOP 5 domácich bojovníkov musí nutne byť aj na najväčšom turnaji, aký sa kedy urobil na CZ/SK scéne,“ uviedol Novotný na instagrame.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.