Dar děčínského patriota gynekologicko-porodnickému odd.

regiony

K sebevzdělávání zdravotníků poslouží dar, který Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Děčín získalo od děčínského patriota.

Dar děčínského patriota gynekologicko-porodnickému odd.
Alexandr Dudek a Peter Kraus
22. dubna 2024 - 07:00

Majitel spedice a rejdařství pro nákladní říční dopravu EUREX SHIP, s.r.o., Ing. Alexandr Dudek, MBA, předal primáři oddělení dary v celkové výši sto tisíc korun.

„Jde o dva dary: padesát tisíc korun za mě jako fyzickou osobu a zhruba za stejnou částku bude televizor od firmy. Co mě k tomu vedlo? Jsem děčínský rodák a rád bych nemocnici v Děčíně podpořil. A zároveň i moje manželka tu rodila a byla velmi spokojená. Proto jsem dary směřoval právě k tomuto oddělení,“ řekl Ing. Alexandr Dudek, MBA.

„Velice děkujeme za každou podporu. A v případě tohoto donátora jde o podporu opakovanou, protože jsme od něj již získali chladničky pro bufetové snídaně. Televizor využijeme v rámci našeho týmu především pro přednáškovou činnost a vzdělávání. Padesátitisícový finanční dar půjde na zlepšení komfortu maminek,“ sdělil MUDr. Peter Kraus, primář Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Děčín.

Ústeckénovinky.cz informovala Petra Roubíčková, tisková mluvčí Krajské zdravotní, a.s..

(rp,usteckenovinky.cz,foto:krajskazdravotni)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif