Avia se i se dřevem převrátila do říčky

Fotky Policie ČR

JESENICKO – Své schopnosti neodhadl v pátek 19. dubna krátce před devátou hodinou řidič Avie ve Vápenné na Jesenicku. Když couval ze silnice přes železný mostek k domu, mostek se propadl, a Avia i s nákladem skončila v řece Vidnávce.

Podle policie nehodu způsobil řidič Avie naložené dřevem, když mostek vedoucí k rodinnému domu svou neopatrnou jízdou rozhoupal. „Třiašedesátiletý řidič nákladního automobilu AVIA vezoucí náklad dřeva couval ze silnice na železný mostek, který vede k rodinnému domu. Podle zjištěných informací řidič nedbal zvýšené opatrnosti při couvání a vlivem rozhoupání konstrukce železného mostku se tento pod ním propadl,“ popsala nehodu policejní mluvčí Ivana Skoupilová.  Avia skončila na levém boku v řece Vidnávcę. Vliv alkoholu byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Při nehodě nedošlo ke zranění. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 120 tisíc korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zřícený mostek