Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Buřt, nemocný týpek a kokain! Influencerky Sugar Denny a Domi Alagia vedou drsnou válku

    Obě platí za vlivné influencerky. Sledují je statisíce lidí. Domi Alagia (18) a Denisa Kouřílková (20) alias Sugar Denny ale nejlepší kamarádky asi nikdy nebudou. Už nějakou dobu si vyměňují drsné vzkazy skrz sociální sítě a nyní se zdá, že jejich internetová válka graduje. Druhá jmenovaná totiž vůbec neunesla kritiku a veřejně naznačila, že bývalá láska zápasníka Clash of the Stars Honziho Michálka bere drogy. „Moje poslední kapka s Domi kokain Alagiou,“ píše na Instagramu Sugar Denny, která plánuje brzkou pomstu.

    Velkým tématem českého internetu v posledních dnech bylo zhroucení vlivného influencera Tadeáše Kuběnky, který skončil v psychiatrické léčebně. Velmi těžce tuto zprávu nese Tadeášova nejlepší kamarádka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny, s níž Kuběnka natáčí velmi úspěšný pořad Kontroverzní .

    Sugar Denny aktuálně natáčí bez Tadeáše. Na svém Instagramu naznačila, že v dalším díle hodlá rozebrat novinky z influencerského světa a zdá se, že si vezme na paškál hlavně krásnou tiktokerku a zpěvačku Domi Alagiu. Z toho, co Denisa na sítích píše, je evidentní, že o ní nebude mluvit v dobrém.

    „My last straw (moje poslední kapka) s Domi kokain Alagiou,“ píše ve stories Sugar Denny, která tak naznačuje, že Domi užívá tvrdé drogy.

    „Domi Alagia fetuje. Už nebudu milá na lidi, kteří si zaslouží shořet v pekle. Já si na tom tak smlsnu,“ vzkazuje v dalších příspěvcích Denisa, která často míchá angličtinu s češtinou.

    Co Sugar Denny tak rozčílilo? Soudě podle stories, které v posledních hodinách na profilu sdílela, je důvodem útoku na krásnou Alagiu podcast , v němž Domi společně s youtuberem Vláďou Kadlecem řešila své soukromí.

    Kontroverzní močky, Sugarbuřt a nemocný týpek! Zhroutila jsem se kvůli nim, říká Alagia

    Alagia zde například rozebírala rozchod s expartnerem Honzi Michálkem a přiznala, že má nového přítele. Už delší dobu se spekuluje o tom, že tvoří pár se zpěvákem Benem Cristovaem, to ale Dominique zatím nepotvrdila.

    V podcastu se Alagia s Kadlecem věnovali i Sugar Denny a Kuběnkovi. Společně se do dvojice kontroverzních influencerů ostře navezli.

    „Kontroverzní močky! Viděl jsem jednu epizodu, byl jsem donucen okolím. Sugarbuřt a ten její nemocný týpek do mě úplně nakládali a já nechápal. Jsem přesvědčený, že ona není uvnitř špatný člověk, ale jenom jí z toho mr*lo,“ zazní například z úst Kadlece.

    „Ten retoš nechápu, jak se do toho motal, že je ze všech nejlepší a o všem ví, ten člověk ví o všem p*ču a je v blázinci teď,“ dodal Kadlec, snímž Alagia souhlasila.

    „Přijde mi jako pokrytectví, že Denisa teď vyžaduje soukromí ohledně Tadeáše a že na něj nemají lidi tlačit. Kde byla jejich empatie, když ničili životy ostatních a hrabali se ve špíně? Nechápu, že vyžaduje empatii, když ona ji nikomu nikdy nedala,“ řekla Domi Alagia, která má s Sugar Denny a Tadeášem Kuběnkou dlouhodobé spory.

    „Na stories mi vyhrožovala častokrát. Denny mi přišla zlejší, než Tadeáš. Myslím, že Tadeáš má lepší duši. Říkala, že mám vycpávky v bocích. Já se kvůli nim doslova zhroutila. Vytahovali na mě věci a furt se do mě pouštěli. Vymýšleli si, že bez drog nemůžu mluvit a podobně. Tadeáš se do mě pouštěl ohledně veganství. Dal mi unfollow, protože jsem ho nepozvala na event. Hrotili mě 2 měsíce,“ popisuje Alagia, která se hlasitě smála ve chvílích, kdy si Vláďa dělal legraci z Denisčiny nadváhy.

    „Kdybych mohl, tak bych si koupil Sugar Denny na gauč. Jenom by tam ležela a já ji krmil. Taková žumpa na jídlo,“ řekl Kadlec a pobavil tak svou kamarádku.

    Fotogalerie