Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výčep pod komínem v pivovaru Staropramen je zpět

PR článek

Po zimní přestávce se pro širokou veřejnost znovu otevírají brány pivovaru Staropramen. V rámci letošního prvního Výčepu pod komínem, který se uskuteční ve čtvrtek 25. dubna od 17:00 hodin, budou mít návštěvníci možnost ochutnat nové vylepšené receptury Staropramen Extra Chmel a Staropramen Nealko. K dispozici bude i loňská novinka Staropramen 10. Přijďte zažít atmosféru pivovarského dvora!

Účastníci již tradiční akce Výčep pod komínem se mohou vedle perfektně ošetřeného piva těšit i na drobné občerstvení a hudební doprovod. Brány pivovaru se otevřou v 17:00 a každý návštěvník získá jedno pivo zdarma. V případě příznivého počasí bude možné absolvovat výstup na ochoz, který je součástí cylindrokonických tanků, a který nabízí krásný výhled na Prahu.

Vstup z ulice Svornosti.

Výčep pod komínem již od roku 2017

Pivo chutná nejlépe v dobré společnosti. A samozřejmě také přímo v pivovaru! Proto v roce 2017 ve Staropramenu poprvé uskutečnili akci s příhodným názvem Výčep pod komínem. Otevřeli brány svého pivovaru a pod ikonickým komínem si lidé mohli vychutnat pivo se svými sousedy, známými, přáteli nebo rodinou. Akce měla takový úspěch, že se zachovala dodnes a tradičně se koná několikrát do roka.

O oblibě Výčepů pod komínem svědčí také fakt, že přestály i pauzu způsobenou pandemií koronaviru. Výčepy pod komínem ale nejsou jen o setkávání, dobrém a kvalitně ošetřeném pivu, hudbě a občerstvení. Většina akcí se koná s cílem představit pivní novinky, připomenout nějaké důležité výročí nebo třeba i podpořit dobrou věc.

Ohodnoť článek

Štítky Staropramen, výčep, pivovar, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výčep pod komínem v pivovaru Staropramen je zpět  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.