Herní výstavu Lego Aktivity v třebíčském Fóru si užijí malí i velcí

TŘEBÍČ –  V třebíčském kulturním domě Fórum je až do 26. května otevřena interaktivní Lego výstava Michala Plose. Nadšený sběratel a stavitel zde prezentuje celé město vytvořené z barevných kostiček.

Sedmatřicetiletý Michal Plos pochází z Českých Budějovic. Doma má sbírku čítající několik set tisíc kostek, která se každým rokem rozrůstá. Toto je jeho druhá výstava ze série Aktivity.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Ve výstavní části si návštěvníci mohou prohlédnout jak exkluzivní Lego modely, tak i samotnou tvorbu autora. Zcela jistě je ale potěší i herna, kde si mohou tvořit dle vlastní fantazie. Výstava má interaktivní prvky, nechybí úkoly, tematické herní desky a mnoho dalšího. Na své si tak přijdou malí i velcí.

Výstava je otevřena od úterý do pátku v době od 13 do 17 hodin, o víkendech od 10 do 12 a od 13 do 17 hodin. Dopoledne ve všedních dnech jsou určena školám, které se mohou objednávat na tel. čís. 568 610 027 nebo prostřednictvím emailu: a.bartonova@mkstrebic.cz.

Vstupné pro dítě je 50 korun, dospělý zaplatí 60 korun, školáci 40 korun.