Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Wimbledonská šampionka Vondroušová: Rozvod!

Autor: as

Ani ne dva roky manželství a dost! Tenisová hvězda Markéta Vondroušová (24) se rozvádí. Blesku prozradila, že s manželem Štěpánem Šimkem (26) už jsou na všem, včetně dělení majetku, domluveni.

S příchodem léta je kolem pohodářky Maky vždy pořádně rušno. Před třemi lety přivezla z olympijského Tokia stříbrnou medaili a vzápětí oznámila zásnuby. O rok později, přesně 15. července 2022, už byla veselka.

Loni pak její manžel slzel v čestné lóži, když Vondroušová slavně vyhrála Wimbledon. A letos? Konec! „Prostě nám to nevyšlo. Teď řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni,“ řekla tenistka v rozhovoru pro Blesk. Potvrdila tak spekulace, které se už nějakou dobu šířily.

Dětská láska

Byla to velká dětská láska, vždyť se znají odmala. Dlouhán Štěpán, jehož nadějnou tenisovou kariéru ukončilo zranění a on se poté vrhnul na studium, sbalil Markétu, když jí bylo patnáct. Jakmile začala být slavná, doprovázel ji na velkých turnajích.

„Jsem ráda, když ho mám u sebe,“ tvrdila. A on se smíchem odtajnil svoji roli: „Funguju jako podpora. To znamená bavit se o kravinách, aby se cítila jako doma.“ Říkali, že jsou jako jedna duše. Tohle souznění ale, bohužel, kdesi vyprchalo...

Velký rozhovor s Markétou Vondroušovou přineseme ve 12:00.

Markéta Vondroušová si brala Štěpána Šimka po osmileté známosti. Nyní se však rozvádí...
Markéta Vondroušová si brala Štěpána Šimka po osmileté známosti. Nyní se však rozvádí...