Spojte se s námi


Hokej

VIDEO: Nádherná česká akce Bostonu! Zacha tímto pasem našel Pastrňáka a ten vstřelil první gól v play-off

Pavel Zacha prožívá nejspíš životní sezónu. Postupně už se mu také dostává uznání, které si vysloužil svými výkony. Ve druhém zápase prvního kola play-off takhle nádherně našel spoluhráče Davida Pastrňáka.

Publikováno

dne

Pavel Zacha prožívá nejspíš životní sezónu. Postupně už se mu také dostává uznání, které si vysloužil svými výkony. Ve druhém zápase prvního kola play-off takhle nádherně našel spoluhráče Davida Pastrňáka.

Vsaďte si s bonusem a získejte 500 Kč zdarma

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Loni to bylo pro Boston obří zklamání. Bruins přepsali rekord jako historicky nejlepší tým základní části, nabitý kádr jasně mířil za Stanley Cupem. V prvním kole vedli nad Floridou už 3:1 na zápasy, jenže přišla blamáž a Panthers sérii otočili.

I letos se Bruins dlouho pohybovali na čele východní konference, nakonec skončili na čtvrtém místě. To znamená střet v prvním kole s Torontem. Úvodní duel Bruins zvládli na jedničku, když rozstříleli kanadský celek 5:1.

I v tom druhém začal Boston solidně, skóre otevřel z přesilovky Morgan Geekie. Jenže už za 14 vteřin srovnal Max Domi. Bruins si ale vzali vedení zpět ještě do konce první třetiny a to díky české spolupráci.

Pavel Zacha převzal puk u pravého mantinelu zády k bráně, všiml si najíždějícího Pastrňáka a z otočky mu poslal nádhernou zadovku mezi kruhy. A v této situaci už se český superstřelec nemýlí.

Pro Pastrňáka se jednalo o první gól v letošním play-off. V úvodním duelu si připsal pouze asistenci u branky Frederica. Zacha si připsal první bod, v letošní sezóně již šedesátý a na překonání svého maxima z loňského roku mu zbývá nasbírat 4 body.

Ve druhé třetině však Maple Leafs trochu převzali otěže zápasu a byli za to náležitě odměněni. Srovnání Tylera Bertuzziho ještě odvolali rozhodčí u videa kvůli vysoké holi, o pár desítek vteřin už ale Toronto přesilovku využilo po trefě Johna Tavarese.

Třetí třetina dlouho gól nenabízela a když už zápas pomalu směřoval do prodloužení, ujel domácí obraně Auston Matthews a vstřelil vítězný gól Maple Leafs. Toronto tak do Kanady veze výsledek 1:1.

Zdroj: NHL, X

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.