Zavřít reklamu

Uživatelé některých starších vlajkových zařízení Galaxy se nedávno dočkali aktualizace s nadstavbou One UI 6.1, která začátkem letošního roku debutovala v aktuální vlajkové řadě Samsungu Galaxy S24. Ta však kromě řady nových funkcí také uživatelům neúmyslně přinesla některé problémy. Jedním z nich je ten týkající sepanelu rychlého spuštění.

Podle řady uživatelů, kteří nedávno obdrželi aktualizaci s One UI 6.1, se na jejich zařízení vyskytl problém s panelem rychlého spuštění, který jim znemožňuje podívat se na podrobnosti notifikací. Když prý na notifikaci klepnou, ta nereaguje a místo toho se stále dokola otevírá rychlý panel.

Nyní Samsung na tento problém oficiálně zareagoval prostřednictvím svého komunitního moderátora, který se za něj omluvil a sdělil, že korejský obr jej v jedné z příštích aktualizací opraví. I když moderátor neprozradil konkrétní datum, nabízí se, že oprava bude součástí příštího (tedy květnového) bezpečnostního updatu, který by měl vyjít koncem tohoto nebo začátkem příštího měsíce.

Není to zdaleka první problém, který s sebou aktualizace s One UI 6.1 přinesla. Uživatelé si v minulých dnech a týdnech stěžovali například na nereagující dotykovou obrazovku nebo rychlé vybíjení baterie (o dalších známých potížích s nejnovější verzí One UI se můžete dočíst zde).

Řadu Galaxy S24 s Galaxy AI koupíte zde

Dnes nejčtenější

.