Americký biskup sa ospravedlnil za to, že označil Bidena za hlupáka -

Americký biskup sa ospravedlnil za to, že označil Bidena za hlupáka


23. apríla 2024
  Krátke správy

Bystrý americký prezident Joe Biden, ktorý dokáže zablúdiť na pódiu, podáva ruky neviditeľným entitám, padá na schodoch, a keď sa mu vypne slúchadlo v uchu, tak dáva nadčasové múdra podobne ako Remišová, sa cíti byť dotknutý skutočnosťou, že ho americký biskup Robert Gruss z Michiganu označil za hlupáka.

Ilustračný obrázok, americký prezident Joe Biden, zdroj: youtube.com

Biskup Robert Gruss v stretnutí s veriacimi apeloval na michiganských katolíkov, aby upustili od neproduktívneho hnevu a odporu voči svojim blížnym, ktorí nielenže odmietajú katolícke pravdy, ale arogantne presadzujú progresivistické či liberálne predstavy a názory v spoločnosti. Pre biskupa Roberta Grussa je hnev voči takýmto ľuďom prejavom duchovného otroctva, ktorým človek najviac uškodí sám sebe. Ako príklad si vybral Joea Bidena, ktorý sa síce označuje za katolíka, sám však podporuje potraty a gender ideológiu, pričom oboje je v rozpore s katolíckou vierou a učením.

Ja sa na Joea Bidena nehnevám za jeho prístup, to je kontraproduktívne. Mne je Joea Bidena len ľúto, pretože je jednoducho hlúpy.“ Slová biskupa zachytil na mobil nejaký bodrý udavač a denunciant, ktorý nezabudol výrok nahlásiť na kompetentných miestach. Biskup Robert Gruss dostal niekoľko nepríjemných telefonátov, takže následne sa za svoje slová ospravedlnil:

Nemyslel som to tak, že je prezident Joe Biden skutočne hlúpy, je len hlúpy v katolíckych veciach. Jeho „katolícka hlúposť“ spočíva v tom, že nerozumie zásadám katolíckej viery.“ Biskup Gruss ľutuje, že použil nesprávny výraz.

Pápež František označil pred dvoma rokmi Joea Bidena v súvislosti s jeho postojom k interrupciám za inkoherentného a uviedol, žeby sa prezident Biden mal porozprávať so svojím biskupom alebo miestnym farárom.

Na Slovensku si mnohí určite kladú otázku prečo, keď sa môže hovoriť o Putinovi, Ficovi, Orbánovi, Lukašenkovi či Borisovi Johnsonovi ako o hlupákoch, sa rovnako nemôže hovoriť o americkom prezidentovi Bidenovi?

Odpoveď je vskutku jednoduchá – o prezidentovi Bidenovi a vrcholných politikoch v EÚ a USA nemožno hovoriť ako o hlupákoch, pretože aj v ZSSR a štátoch Varšavskej zmluvy za minulého režimu bolo zakázané hovoriť o Stalinovi a vrcholných politikoch ako o hlupákoch.

BK

Zdroj: Kath.net, titulný ilustračný obrázok, zdroj – youtube.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Andrej Radlinský a jeho dielo so zreteľom na jeho Nábožné výlevy

Vdp. Štefan Mordel pre Fatimu TV: „Liberalizmus, to nie je sloboda, to je OTROCTVO“

Film „Kolaps“ – vízia Ameriky ponorenej do občianskej vojny

Pápežská akadémia pozvala na svoj samit kalifornského guvernéra Newsoma, fanatického obhajcu potratov, LGBT a klimatickej ideológie, ale aj ďalšie sporné osobnosti