Společnost Mophie představila pouzdra Juice Pack, která jsou navržena tak, aby fungovala s řadou iPhone 15. Stejně jako předchozí pouzdra Juice Pack od Mophie, i nejnovější verze se připojuje k iPhonu, aby poskytla trochu extra výdrž baterie při každodenním používání.



Pouzdro je rozděleno na dva kusy, aby se dovnitř vešel ‌iPhone‌, a protože modely ‌iPhone 15‌ mají porty USB-C, je uvnitř USB-C nabíječka. Pouzdro má také USB-C port, který lze použít pro nabíjení pouzdra a ‌iPhonu‌ uvnitř. Při nabíjení má přednost ‌iPhone‌, takže pokud je zapojený, nejprve se nabije a poté se nabije i samotné pouzdro. Je to super jednoduché řešení, jak zvýšit výdrž baterie telefonu na dlouhý den. Juice Pack pro iPhone 15 Pro Max má 3 000mAh baterii, takže není schopen nabít ‌iPhone‌ do plného stavu, ale poskytne zhruba polovinu baterie navíc. Pouzdra pro iPhone 15 a iPhone 15 Pro mají uvnitř baterii 2 400 mAh, protože jsou menší, ale také poskytují přibližně stejných 50 procent nabití baterie.

Pouzdro Juice Pack je vyrobeno z měkkého materiálu, který je příjemný do ruky a je dodáván pouze v černé barvě. Nabízí ochranný okraj kolem displeje a fotoaparátu ‌iPhonu‌ a zakrývá všechna tlačítka a porty pro dodatečnou ochranu. Na zadní straně je baterie, a přestože pouzdro není příliš objemné, přidává trochu hmotnosti navíc. Pouzdro je navrženo tak, aby poskytovalo ochranu před pádem z výšky až šesti stop, a působí dostatečně robustně, aby bylo schopno zvládnout tento druh nárazu bez poškození ‌iPhonu‌. Mophie říká, že extra výdrž baterie poskytuje až 44 hodin hovoru a přehrávání hudby nebo až 11 hodin přehrávání videa.