V propasti Macocha skončily dva životy

ilustrační foto

BLANSKO – V několika uplynulých dnech vyhasly v propasti Macocha v Moravském krasu na Blanensku dva životy. V noci ze čtvrtka na pátek skočil z Horního můstku muž, který se těsně před skokem zastřelil. V pondělí ráno průvodci v propasti našli dalšího mrtvého muže.

Dvě tragédie se staly těsně po sobě v propasti Macocha v Moravském krasu na Blanensku. V noci ze čtvrtka na pátek se zastřelil muž těsně před skokem z Horního můstku. Podle televize CNN Prima News, která o sebevraždách informovala, šlo o dozorce z věznice v Kuřimi. V pátek ráno jeho mrtvé tělo objevili pracovníci správy jeskyní. Z propasti ho museli vytáhnout hasiči. V pondělí ráno vyjížděli hasiči na stejné místo k podobné tragédii. Průvodci tam totiž nalezli dalšího mrtvého muže. „Totožnost obou mrtvých mužů policisté znají a případy šetří blanenští kriminalisté. Podle všeho je uzavřou jako sebevraždy. Z dosavadního vyšetřování zatím nevyplývá, že by se na jejich smrti podílela další osoba,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.