Ktorý syn to vlastne je? Michaelovi Douglasovi sa po rozhovore v CNN pritrafil menší trapas

Hollywoodsky herec Michael Douglas (79) nedávno ukončil propagačné turné svojho najnovšieho filmu "Franklin". Jeho spoločníkom na podujatiach bol jeho syn Dylan (23).

24.04.2024 00:00
Catherine Zeta-Jones Foto:
Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas a ich spoločný syn Dylan.
debata

Po úspešných vystúpeniach v rôznych reláciách zarezonovalo stretnutie v televízii CNN, ktoré vyčarilo úsmev na tvári nielen fanúšikom, ale aj samotnému Douglasovi. Išlo pritom o menšie faux pas, o ktoré sa oscarový herec postaral.

Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine...
Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine...
+16Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine...

Vo príbehu zverejnenom na jeho Instagrame Michael Douglas nečakane oslovil svojho syna, ale neoslovil ho menom Dylan, ale Cameron, čiže herec použil meno svojho staršieho syna. Dylanova reakcia bola okamžitá – milý smiech, ktorý poukázal na ich blízke a láskavé rodinné puto.

Rodinná podpora je pre Douglasa neoceniteľná, nielen zo strany manželky Catherine Zeta-Jonesovej (54), ale aj ich dvoch spoločných detí – syna Dylana a dcéry Carys (21). Cameron je hercov prvorodený syn, ktorý pochádza z manželstva s Diandrou Lukerovou. Cameron Douglas má za sebou náročné obdobie, ktoré s ním prežívala celá rodina. V roku 2010 ho odsúdili na päť rokov väzenia za prechovávanie a obchodovanie s drogami potom, čo ho policajti so zakázanými látkami chytili v jednom hoteli na Manhattane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas

+ Smiech je najlepší liek, dodáva zdravie a pozitívnu energiu.
Dobré plánovanie a organizácia sú kľúčmi k...

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...