Nejnovější placené DLC pro hru Remnant 2 od společnosti Gunfire Games je nyní k dispozici. The Forgotten Kingdom, ve kterém hráči prozkoumávají nový biom v Yaeshe.

Níže se podívejte na úvodní trailer, který přibližuje nové prostředí a nepřátele.

Příběh se točí kolem kamenného ducha Lydusy, který není příliš šťastný a se svými konstrukty rozsévá zlo. Samozřejmě jsou tu i další protivníci, jako například obří konstrukce podobná hrnci s rotujícími vrstvami a kamennými úponky nebo rozkládající se kamenný bojovník, který používá led. Hráči budou mít k dispozici nové zbraně a archetyp Invoker, který jim pomůže.

Ten hráčům umožňuje nasměrovat přírodní duchy Yaesha a získat tak různé výhody. Kromě toho, že poskytuje dvě nálože pro dovednosti a snižuje celkový cooldown dovedností, můžete vysílat přílivové vlny, které zpomalují protivníky, kořeny, které způsobují mrákotu a časem léčí spojence, a mnoho dalšího. Mělo by být zajímavé sledovat, jak bude spolupracovat s ostatními archetypy, zejména s Ritualistou z The Awakened King.

Remnant 2: The Forgotten Kingdom je k dispozici za 9,99 dolarů samostatně a v rámci balíčku DLC za 24,99 dolarů na konzolích Xbox Series X/S, PS5 a PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno