Založ si blog

Buďte svedkami pozitívnej premeny vo svojom živote

V predošlom mojom blogu som vám prezentoval jednu z mojich vášni, čo sa týka podpory malých domácich výrobcov na Slovensku, a to výrobu kvalitných domácich likérov, destilátov a vín pod exkluzívnou značkou TATRA BEAR – Tatranský Medveď.

Dnes by som vás chcel zaviesť naopak do celkom iného sveta, sveta  zdravej výživy, ktorú prezentujem sám na sebe a ktorá mi pomáha pri mojich každodenných podnikateľských aktivitách.

Bojujete so zaneprázdneným životným štýlom?  Chýbajú vašej strave základné živiny? Nebojte sa! Ja som tak žil 20 rokov. Až do leta 2023, kde som pri preventívnej prehliadke u svojho lekára zistil, že mám katastrofálne výsledky. Tak som sa rozhodol, že žiadne naordinované tabletky ( 6 tabletiek denne vraj do konca života ), ale rapídna zmena životosprávy. To znamená zdravšia strava a pohyb.

Mal som to šťastie, že práve v tom období ma môj bývalý kolega oslovil, či nechcem vyskúšať silu inovatívneho sortimentu doplnkov značky Zinzino a urobiť veľký skok k zdravšiemu a harmonickejšiemu životu! On tieto produkty zn. Zinzino berie už 3 roky a pomohli mu viacerých chronických chorobách. Tak som sa dal nato aj ja, keďže som sa rozhodol zmeniť svoj životný štýl.

Výživové doplnky značky Zinzino sú navrhnuté tak, aby podporovali zdravý životný štýl a zlepšovali celkovú pohodu. Ponúkajú širokú škálu produktov vrátane doplnkov pre imunitný systém, duševné zdravie, zdravie čriev a vyvážené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.

Nasadil som si tzv. Zdravotný protokol, ktorý pozostáva z týchto troch produktov:

Zinzino BalanceOil+ je séria všetkých prírodných doplnkov polyfenolových omega mastných kyselín, ktoré obnovujú rovnováhu mastných kyselín v tele. Obsahujú čistý rybí olej z malých, voľne žijúcich rýb a extra panenský olivový olej s polyfenolmi z olív zbieraných pred zberom vrátane prirodzene získaného vitamínu D3​​.

Zinzino Xtend+ je vysoko pokročilý imunitný a výživový doplnok obsahujúci mikro- a fytonutrienty vrátane beta-glukánov, karotenoidov, xantofylov, vodou i lipidmi rozpustných polyfenolov a 23 esenciálnych vitamínov a minerálov. Je vegánsky a dopĺňa BalanceOil+ a ZinoBiotic​​.

Zinzino ZinoBiotic+ je zmesou 8 prírodných stravových vláknin, ktoré podporujú rast dobrých baktérií v hrubom čreve a prispievajú k pocitu plnosti, znižujú nadúvanie a udržujú cholesterol v normálnom rozsahu. Obsahuje špeciálne beta-glukány z ovsa, ktoré sú bezlepkové​​.

Tieto doplnky sú určené na podporu rôznych aspektov zdravia a pohody, od imunitného systému až po duševné zdravie a rovnováhu čriev.

Samozrejme, že najdôležitejšou časťou pred nasadením zdravotného protokolu bola prvá časť, a to je otestovať sa Zinzino Balance Test, ktorý ukáže profil esenciálnych mastných kyselín. Tento test využíva metódu sušených kvapiek krvi (DBS) a je rovnako presný ako testy vykonané z venóznej krvi.

– Hodnoty 11 mastných kyselín v krvi

– Šesť rôznych zdravotných ukazovateľov

– Odporúčanie dávkovania podľa veku

– Individuálne usmernenia na obnovenie rovnováhy Omega-6:3

Prvý test Vám poskytne informácie o aktuálnom stave Vášho tela. Druhý test odhalí, ako vaše telo reaguje.

Môžem úprimne povedať, že mne aplikovanie produktov Zinzino pomáha určite v bežnom živote aj pri športovaní, ktorému sa v súčasnej dobe venujem na dennej báze.

Čo by som vám chcel nakoniec poradiť? Buďte svedkami pozitívnej premeny vo svojom živote, keď sa vydávate na cestu k zdravšiemu životnému štýlu. Či už ste fitness fanatik, zaneprázdnený profesionál alebo sa jednoducho snažíte o celkový wellness, podľa mňa je Zinzino tu, aby vás motivoval k tejto zmene.

ŽITE ZDRAVO !!!!

Tag:

Málokto počul o „ Tatranskom Medveďovi “, ktorý ulahodí aj náročnému zákazníkovi.

21.04.2024

Keďže už niekoľko rokov sa venujem podnikaniu s exkluzívnym alkoholom, ku ktorému jednoznačne patrí aj degustácia a prezentácia konkrétnych značiek zo sveta aj domácej produkcie, rozhodol som sa napísať ako fanúšik článok o zaujímavej značke likérov, destilátov a vín a to je „ TATRA BEAR „ – Tatranský Medveď. Inak v súčasnej dobe dosť aktuálna téma čo [...]

raketa ATACMS raketomet M270 MLRS

ONLINE: Kyjev útočil strelami ATACMS na Krym, tvrdí Moskva. Zbrane z USA už prúdia na Ukrajinu

04.05.2024 07:10, aktualizované: 08:46

Môže trvať týždne až niekoľko mesiacov, kým na Ukrajinu dorazí značný počet západných zbraní a vybavenia a dostanú sa až na front.

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

andyblogger

Buď jedinečný, buď sám sebou, nebuď ovca....

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 416x
Priemerná čítanosť článkov: 208x

Autor blogu

Archív