GTA V mělo dostat příběhové DLC s Trevorem v hlavní roli. Rockstar jej zrušil
zdroj: tisková zpráva

GTA V mělo dostat příběhové DLC s Trevorem v hlavní roli. Rockstar jej zrušil

24. 4. 2024 14:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Dlouhých jedenáct let letos uplyne od vydání dosud posledního dílu série Grand Theft Auto, a pokud vše dobře půjde, možná se napřesrok dočkáme jeho nástupce. GTA V ovšem na rozdíl od svého předchůdce nikdy nedostalo singleplayerové rozšíření, protože se Rockstar v uplynulé dekádě plně zaměřil na vydávání obsahu pro GTA Online. Přesto ale příběhové rozšíření bylo v plánu.

Znovu se o něm rozhovořil Steven Ogg, alias představitel Trevora z příběhové kampaně pátého dílu. Ten ve společném streamu se zbylými dvěma dabéry hlavních představitelů (Nedem Lukem a Shawnem Fontenem) podělil o informaci, že dokonce natočil scény, které se v rozšíření měly objevit.

Popisuje ho jako “James Bond Trevor” a zápletka se měla točit kolem psychopatického protagonisty, který se stal tajným agentem jisté federální agentury. Rockstar ale nakonec celý vývoj zrušil a pořízený materiál nikdy nebyl využit.

Rockstar už v roce 2017 oznámil, že žádné příběhové rozšíření pro Grand Theft Auto V nevyjde, protože svou pozornost plně věnuje online složce hry a klasický datadisk není zapotřebí. Uvidíme, zda podobnou filozofii bude razit i u chystaného pokračování, které navzdory prvnímu traileru pořád halí oblak záhad.

Nejnovější články