Dramatický seriál chystá aj Joj, hrajú v ňom tváre zo Zrady či Hniezda
Diskusia/ 0Uložiť článok
2 min. čítania
24. apr. 2024 o 17:00
2 min. čítania

Dramatický seriál chystá aj Joj, hrajú v ňom tváre zo Zrady či Hniezda

TV JOJ. Zdroj: TV JOJ
Uložiť článok
Diváci si nedávno pozreli vyvrcholenie dramatického seriálu Markízy, ktorý valcoval s vysokou sledovanosťou. O podobný počin sa pokúsi konkurenčná Jojka.

Markíza pred pár týždňami ukončila seriál Zrada, ktorý bol adaptáciou britskej minisérie Doctor Foster. V priemere si ju pozrela takmer tretina divákov v obchodnej cieľovej skupine.

V univerzálnej cieľovke ju videlo zhruba 500-tisíc ľudí. Vysoké čísla sledovanosti museli Markízu uspokojiť.

Dramatický seriál si na rok 2024 naplánovala aj televízia Joj. Nakrútila slovenskú verziu kanadského seriálu Too Much Love/L’homme qui aimait trop a uvádza ju pod názvom Priveľa lásky. Adaptáciu jojkárskeho scenára mala na starosti Hana Lasicová.

V seriáli si zahrá napríklad Milo Kráľ, ktorý sa v úvode roka predstavil v Zrade. Soňa Norisová je zasa známa z ostro sledovaných formátov RTVS Hniezdo a Priznanie. Roman Luknár bol pred časom na obrazovke Markízy vďaka Pánovi profesorovi.

V novom seriáli sa objavia aj Jitka Schneiderová, Denisa Nesvačilová či Kryštof Rímsky.

Joj v odpovedi pre Aktuality.sk spresnila nasadenie novinky.

„Seriál Priveľa lásky odvysielame tento rok v jesennej sezóne,“ uviedla hovorkyňa televízie Lucia Tuhelová.

O čom bude novinka

Originál licencovanej série vrhá svetlo na dve moderné spoločenské tabu: manželskú neveru a polyamóriu.

„Ide o vzrušujúcu dramatizáciu toho, kam až človek zájde, aby si udržal život založený na ilúzii, klamstvách a podvodoch. Príbeh nekonečných zvratov konfrontuje divákov s antihrdinom, ktorý ich šokuje, uchvacuje a zároveň núti spochybňovať svoje vlastné presvedčenia a hodnoty,“ naznačila Joj.

„Marek, 50-ročný úspešný obchodník, delí svoj život medzi Bratislavu a Brno, vraj kvôli pracovným povinnostiam. V skutočnosti svoje dni trávi udržiavaním troch rôznych životov, ktoré bežia paralelne: milujúceho a oddaného manžela a otca dvoch rôznych rodín a zároveň milenca tretej ženy, ktorá nedávno vstúpila do jeho tajného kruhu lásky,“ predstavuje seriálový dej stanica.

„Navzájom o sebe netušia, až do jedného osudného dňa, keď sa všetky tri jeho starostlivo choreografované vzťahy chaoticky pretnú – a jeho vlastný život zostane visieť na vlásku,“ dodala.

Projekt dostal celkovo osem častí. Mediaboom v tejto súvislosti upozornil, že z uzavretých seriálových drám bude najkratší. Klamstvo malo 12 dielov, Zrada 10.

Novinku Jojky nakrútila Piknik Pictures. Produkčná spoločnosť stála aj za dobovým projektom 1890, seriálom Naši alebo dramatickou sériou Jenny.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.