Nikol se už roky věnuje modelingu. Před lety kvůli touze po štíhlé postavě propadla mentální anorexii a bulimii. „Dva týdny jsem třeba nejedla nebo jen jedno jablko denně. Dodnes mám zničený žaludek. Vyčítám si, že jsem byla tak hloupá a řešila to hladovkou,“ prozradila nová královna krásy.

„Nejdůležitější je si to uvědomit v hlavě a začít s tím něco dělat. Naštěstí jsem si to včas uvědomila a začala bojovat. Ale bez rodiny a přátel bych to asi těžko zvládla,“ dodává Nikol, která si svou štíhlou postavu udržuje pravidelným cvičením, a snaží se zdravě jíst. Právem získala titul Miss bikini.

Láska s fotbalistou

Kráska se netají svou vášní pro fotbal. Její otec byl brankář a nyní trenér SK Dynamo České Budějovice. Za ty také hraje její mladší bratr Patrik. A tak bylo jen otázkou času, kdy si Nikol najde fotbalistu. Už dva roky chodí s fotbalistou Teplic Jakubem Horou.

Nebojí se, že o svou krásku kvůli korunce přijde? „Nemám strach. Kdybych se bál, tak jí tu Miss rozmluvím. Jsme zvyklí být od sebe, já kvůli fotbalu, Nikča kvůli modelingu,“ řekl iDNES.cz Jakub. 

Kvůli Miss nechala studií

Nikol hodně toužila být v Miss, kvůli soutěži na čas přerušila studium ekonomie na pražské VŠEM. „Nebylo to to pravé ořechové a v podstatě si nejsem jistá, zda se ke studiu vrátím. A také jsem se chtěla naplno věnovat Miss a dát do toho vše,“ říká čerstvá držitelka titulu Česká Miss 2015.

Fotogalerie
7 fotografií