Golf aktuálně Rory poprvé na turnaji dvojic? Motivem prý byla i letošní olympiáda

Svou kariérní premiéru si na letošním turnaji dvojic Zurich Classic of New Orleans tento týden odbyde Rory McIlroy. Spároval se s krajanem Shanem Lowrym, a jak oba hráči se smíchem přiznali, na domluvu došlo během poněkud opileckého oběda po oslavách triumfu týmu Evropy na loňském Ryder Cupu. Právě tehdy si prý oba irští golfisté plácli, přičemž jedním z motivů mělo být i to, jak moc se oba těší na blížící se letní olympiádu v Paříži. „Pojedeme tam určitě s cílem zkusit vybojovat medaili, bylo by to super," prohlásil Lowry, který stejně jako McIlroy startoval už na minulé olympiádě v Tokiu, oba hráči tam ale cenný kov nezískali, byť Rory o něj přišel až v dodatečném rozstřelu o bronz.

Připravil: Lukáš Pařenica

Zdroj:
https://www.pgatour.com/article/news/olympic-golf/2024/04/23/olympic-golf-momentum-gets-kickstart-this-week-at-zurich-classic-paris-2024-rory-mcilroy-shane-lowry?


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2024, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...