Dotekomanie.cz

Vodafone měl výpadek, dle operátora je mobilní síť už plně funkční [aktualizováno]

Vodafone1 2126x1535x

Zdroj: Vodafone

Nedávno T-Mobile řešil poměrně masivní výpadek a dnes došla asi řada na Vodafone. Zde se problémy začaly objevovat po 8 hodině ráno a jsou spíše nahodilé. Dle downdetector to zatím vypadá, že se jedná o menší problém než u T-Mobile. Problém jsme zaznamenali i my, kdy u jednoho z hovorů došlo k přerušení a objevila se hláška Výpadek serveru.

T-Mobile měl velký výpadek mobilní sítě [aktualizováno]

Vodafone zatím neinformoval o důvodech, respektive neuvedl, kde je konkrétně problém, ale na sociálních sítích reaguje na stížnosti klientů. Dle Novinek.cz jsou komplikace zaznamenávány u volání, SMS zpráv a také mobilního připojení internetu.

Operátor uvedl, že již pracuje na nápravě. Odhadujeme, že tato komplikace bude mít kratšího trvání než nedávný problém u T-Mobile, ale budeme si muset počkat na vyjádření.

Aktualizováno 9:30

Vodafone před chvílí vydal prohlášení, kde je informuje zákazníky, že dochází k problémům. V tomto ohledu můžeme pochválit za včasnější reakci.

Aktualizováno 10:13

Nakonec výpadek trval přibližně dvě hodiny a nepostihl všechny zákazníky. Vodafone uvedl, že již je vše vyřešeno a síť funguje:

Mobilní síť je už plně funkční. Pokud jste zaznamenali potíže, prosím, vypněte a zapněte svůj telefon, aby bylo vše v pořádku. Ještě jednou se omlouváme všem, kterých se výpadek dotkl.

Zdroj: novinky.cz

Exit mobile version