Ekopark na Trhovisku se bude hemžit čarodějnicemi

Foto: město Valašské Klobouky

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Konec dubna patří čarodějnicím a nejinak tomu bude ve Valašských Kloboukách. V ekoparku na Trhovisku tak rodiny s dětmi zažijí společné odpoledne plné her, soutěží a neodmyslitelného opékání špekáčků u kouzelného ohně. Přijít můžete v úterý 30. dubna od 15 hodin.

Jak prozradila ředitelka mateřské školky, Ivana Sáblíková, kouzelnice a čarodějové budou letos skládat čarodějnickou maturitu. „Na deseti stanovištích rozmístěných v areálu ekoparku se setkají s úžasnými bytostmi, které je provedou plněním tajuplných a napínavých úkolů. A jak už to u čarodějného reje bývá, nebudou chybět zaklínadla, lektvary, pavouci, netopýři, a hlavně spousta smíchu a zábavy. Za odměnu si malí účastníci odnesou závěrečné vysvědčení a věřím, že spolu s ním i nezapomenutelné zážitky,“ láká Sáblíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zatímco se děti budou bavit u kouzelných úkolů, rodiče a prarodiče se mohou občerstvit kávou a dezertem z pojízdné kavárny U nás kafe. „Pálení čarodějnic je letošní první venkovní akcí pro rodiny s dětmi a my doufáme, že nám už počasí bude v nadcházejícím týdnu přát, abychom se mohli v ekoparku všichni setkat a užít si krásný program. Špekáčků bude dostatek, místa u táboráku také, přijďte strávit pěkné rodinné odpoledne,“ pozval místostarosta Jaroslav Baloušek.