Hlavní obsah

Skutečná láska nebeská: Pilot požádal letušku o ruku přímo na palubě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro Paulu, letušku polských aerolinií LOT, to byl původně jen další pracovní den. V letadle přivítala pasažéry a pomohla je nasměrovat k sedadlům. Pak ale došlo na hlášení pilota, které jej proměnilo v neobyčejný. Kapitán si totiž pro svou přítelkyni přichystal žádost o ruku přímo na palubě před kolegy i pasažéry.

Foto: Profimedia.cz

Potkali se v letadle, o rok a půl později požádal pilot letušku o ruku na stejné trase.

Článek

Zprávu o romantické žádosti o ruku v nevšedních, avšak velmi příhodných kulisách zveřejnil server BBC ve středu.

Polský pilot Konrad Hanc se seznámil se svou přítelkyní letuškou Paulou v práci. Konkrétně na letu z Varšavy do Krakova. A rozhodl se ji na palubě Embraeru 195 na stejné trase o rok a půl později požádat o ruku.

Zapojil do toho i polskou národní leteckou společnost, která video z radostné události zveřejnila na sociální síti X. Vše bylo pečlivě připraveno a naplánováno do nejmenšího detailu. Pilot ve videu popsal seznámení s letuškou, ukázal společné fotografie a následně přivítal cestující spoje. Následně evidentně dojatý poklekl před svou vyvolenou i plným letadlem.

Poprvé vyrazila sama do zahraničí a potkala tam svou životní lásku

Cestování

Žádost s publikem

„Dámy a pánové, prosím věnujte mi chvíli svého času. Dnešek je pro mě velmi speciálním dnem. Součástí palubní posádky je dnes osoba, která je pro mě velmi důležitá a je i důležitou součástí naší rodiny. Moje nejkrásnější letuška, která se právě nachází v zadní části letadla,“ začal polsky kapitán a zamával na svou přítelkyni svírajíc kytici slunečnic doplněnou rudými růžemi.

„Před rokem a půl jsem potkal tu nejúžasnější osobu, která mi kompletně změnila život. Jsi můj největší poklad, naplnění mých nejdivočejších snů,“ poklekl na jedno koleno kapitán. A řekl: „Proto se tě chci zeptal, lásko, chceš se stát mojí manželkou?“

Nato Paula proběhla uličkou mezi pasažéry jako v romantickém filmu a padla svému příteli do náruče za nadšeného aplausu cestujících. Samozřejmě řekla ano. Následoval polibek a navlečení zásnubního prstenu. Pilot jej své budoucí ženě navlékl na pravou ruku, o čemž vesele zapochybovala. Poté zjevně šťastný dodal směrem k cestujícím: „Řekla ano. A teď mi dovolte vzít vás do Krakova.“

Aerolinky popřály svým zamilovaným zaměstnancům hodně štěstí a zdaleka nebyly samy. Pozitivní komentáře pod videem přibývají a sledující svorně přejí ten nejkrásnější společný let životem.

Potkali se v Ekvádoru. Za životní štěstí vděčí vzkazu v hotelových dveřích

Cestování

První rande v USA, druhé v Kanadě, třetí ve Švédsku. A jsou spolu dodnes

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám