Knihovna Petra Bezruče
v Opavě, p.o.

Brain & Breakfast: Jak se staví sen

23. 5. 2024 v 8:30 hodin, Knihovna Petra Bezruče v Opavě, pouze pobočky KateřinkyKylešovice, VSTUP VOLNÝ.

Knihovna Petra Bezruče v Opavě bude opět promítat další inspirativní snídani v knihovně z cyklu živých vysílání projektu Brain & Breakfast, který si klade za cíl zastávat protiváhu zkratkovitosti zpráv, které se k nám dostávají přes sociální sítě, nebo televizi.

Ukazují, že svět je ve skutečnosti mnohem barevnější, zajímavější a optimističtější, než by se mohlo zdát. Inspirují k tomu, že každý z nás muže něco významného dokázat.

Téma nacházejícího vysílání Brain & Breakfast bude JAK SE STAVÍ SEN.

Brain & Breakfast: Květa Vostrá - Jak se staví sen

Svůj příběh a cestu k jednomu z nejvýznamnějších úspěchů české startupové scény představí zakladatelka společnosti Ytica a Salted CX, Květa Vostrá. Ta je považována za první dámu českých startupů.

Budeme si povídat o tom, jak se staví globální firma od samotného základu, jak se od začátku buduje firemní kultura, co předchází tomu než se začne produkt prodávat a jak lídr a zakladatel do toho všeho zapadá. A protože ten příběh prodejem Ytica nekončí a Květa se svým manželem společně staví už druhý sen, bude to jistě zajímavé povídání plné zkušeností z praxe.

Kdo je Květa Vostrá

Květa Vostrá je podnikatelkou v oblasti IT s vizí a odhodláním, která se nebojí plavat proti proudu.

Společně se svým manželem Šimonem vytvořila a po pouhých 18 měsících prodala startup Ytica americkému technologickému gigantu Twilio. Nyní stojí v čele své nové firmy Salted CX, která umožňuje byznysům lépe porozumět potřebám svých zákazníků.

Květa je žena, která se nebojí učit, ať už na Harvard Business School nebo každé ráno v bazénu. Její přístup k životu a podnikání je inspirován sportem, kde každý krok, i ten bolestivý, má svůj význam. Je maminkou dvou dcer. Její příběh není o opakování úspěchu, ale o neustálém zlepšování sebe sama a překonávání vlastních cílů.

Sdílejte s námi ...
Share on facebook
Facebook