Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Žloutenka v Clash of the Stars? Zápasník Kotlár útočí na organizaci, vedení reaguje: Je to lhář!

    Měl startovat na lednovém galavečeru Clash of the Stars. Den před turnajem se fanouškům omluvil, že zápas podle pravidel sumo s rivalem Gappou musí zrušit, protože má rakovinu. Nyní se romský zápasník Diego Kotlár nechal slyšet, že ve skutečnosti měl žloutenku a nakazil se na jednom z turnajů. Bojovník, který má na kontě jeden zápas, zvažuje prý i právní kroky a mluví o finanční kompenzaci. Redakce Expresu kontaktovala vedení organizace. Promotéři si stojí za tím, že Kotlár lže.

    Diego Kotlár patří bezpochyby k jedním z nejkontroverznějším zápasníkům Clash of the Stars. Ve svých videích často útočil na české občany a nikdy se netajil tím, že seděl několik let v kriminále za velmi vážný trestný čin. V kleci se objevil jednou, s rivalem Karlosem Bendou předvedl mizerný výkon a zhruba po půlminutě skončil na zemi.

    V lednu se měl Kotlár představit na sedmém galavečeru Clash of the Stars. Zápasit měl podle pravidel sumo s dalším těžkotonážníkem Gappou. Den před turnajem ale Kotlár oznámil, že má rakovinu a ze zápasu odstupuje. „Čeká mě vyšetření a pak mi nasadí léčbu,“ informoval tehdy redaktora Expresu Kotlár.

    Nyní Diego na svůj Instagram přidal velmi zajímavé prohlášení. V krátkém videu uvádí, že si rakovinu vymyslel a ve skutečnosti nenastoupil kvůli žloutence.

    „Doposud jsem musel mlčet, protože jsem měl podepsanou smlouvu ohledně mlčenlivosti, ale teď to půjde ven. Loni v červnu jsem se utkal s Karlosem Bendou, přičemž na stejném turnaji zápasil i Král Berouna, který byl pozitivní na žloutenku typu C. Já když šel do zápasu, tak jsem měl veškeré testy čisté, nastoupil jsem tam jako zdravý člověk. Po půl roce jsem měl mít zápas s Gappou, kde jsem si nechal udělat nové testy a přišlo mi, že jsem pozitivní a reaktivní na žloutenku typu C,“ uvedl Kotlár, který pak ukázal prstem na vedení Clash of the Stars.

    „Co se týče Le Syho a Clashe, tak mě strašně mrzí, když jsem musel všem říct, že mám rakovinu, ale přitom to celou dobu byla žloutenka. A Clash celou dobu nebyl schopný mi nějak pomoct, odtrhli jste mě od zápasu s Gappou, zabili jste mi celý život. Mám tady děti, mám tady ženu a vy jako vedení byste se k lidem, co vám jako já dělají vejvar, měli chovat tak, aby k podobným věcem vůbec nedocházelo,“ řekl Kotlár, který hodlá celou věc řešit právní cestou.

    „Mám právníka, se kterým budeme podávat trestní oznámení přímo na soud, že vy jako Clash jste mě nakazili touto nemocí, čímž jste skrze mě mohli nakazit i moje děti i moji manželku. Jako organizace jste se chovali špatně. Když vám píšu, že se s vámi chci domluvit, tak se mi ani neozýváte. Řekli jste mi jenom to, že až budu zdravej, tak mě vezmete zpátky. Já od vás budu chtít kompenzaci a vyrovnání,“ vzkázal Diego.

    Vedení Clashe: Kotlár lže! Na turnaji se nakazit nemohl

    Není to poprvé, co se objevily spekulace, že mezi se mezi zápasníky Clash of the Stars šíří žloutenka. Redakce Expresu vedení organizace kontaktovala. Promotéři si stojí za tím, že Kotlár lže.

    „Diego Kotlár se určitě nemohl nakazit na galavečeru Clash of the Stars. Všichni naši bojovnici před zápasem předkládají výsledky testů. Všichni bojovnici, kteří zápasí u nás v bojových sportech. A všichni, kteří nastoupili do zápasu, předložili negativní testy na žloutenku a HIV,“ hájí se vedení organizace.

    Fotogalerie