Rožnov koupí sportovní halu JOKRA hall

Zdroj: Rožnov pod Radhoštěm

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Město se rozhodlo investovat do nákupu sportovní haly, která bude sloužit místním obyvatelům. Vlastníkem bude společnost Sportoviště Rožnov, cena je 24 milionů.

Rožnov se rozhodl vyřešit dlouhotrvající problém nedostatečných sportovních kapacit tím, že zakoupí již existující halu JOKRA hall. Oddíl tenisu i nadále bude mít možnost zde trénovat, jen místo tří kurtů obsadí dva. Ten bude nabídnut buď oddílu badmintonu nebo oddílu trampolín. „Chceme, aby se lidem v Rožnově žilo dobře a také aby děti měly kde sportovat. V Rožnově zoufale chybí volný čas v tělocvičnách a halách,“ uvedl starosta města Jan Kučera. Vizí města je vybudovat multifunkční sportovní halu, která poskytne dostatečné zázemí pro oddíly, umožní konání reprezentativních soutěží a nabídne možnosti trávení volného času. Také je v plánu zastřešit venkovní kurty, kam by se to poté přesunul tenis a tím se uvolnily vnitřní prostory pro další sporty.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.