reklama

Céline Dion zapózovala v šortkách na titulce Vogue. Comeback se ale nekoná, zatím

Zpěvačka Céline Dion už druhým rokem bojuje se vzácným autoimunitním onemocněním. Díky špičkové péči lékařů a každodenní dřině počítá s návratem na pódia. Kdy to bude, ale absolutně netuší.

Foto: Shutterstock

Zpěvačka Céline Dion bojuje od začátku minulého roku se vzácným autoimunitním onemocněním. Nyní poskytla rozhovor francouzskému vydání magazínu Vogue, v němž otevřeně popsala svůj boj se syndromem SPS a odpověděla i na otázku, jestli ještě někdy vystoupí na pódiu.

"Mám se dobře, ale je s tím hodně práce. Pět dní v týdnu podstupuji pohybovou, fyzickou a hlasovou terapii. Musím se s tím teď naučit žít a přestat se vyptávat," řekla zpěvačka. Mimochodem, Céline Dion je i na titulní straně květnového čísla francouzské Vogue, kde má na sobě krátké bílé šortky na černých punčocháčích a rozepnutou oversize košili stejné barvy.

Céline v rozhovoru odpovídá i na dotaz, zda se ještě někdy objeví na pódiu: "Jednou si řeknu, že jsem připravena, pak zase že nejsem. Za současné situace vám nemůžu říct: ‚Ano, za čtyři měsíce‘. Já nevím… Moje tělo mi to řekne."

Zpěvačka, které pochází z frankofonní části Kanady, zároveň vyslovila během rozhovoru své velké přání: "Chci být zase brzy v co nejlepší formě. Mým cílem je znovu osobně vidět Eiffelovu věž," prohlásila zpěvačka.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama