Dokonalá kópia slávnej mamy! Dcéra Catherine Zeta-Jonesovej si obliekla jej 25 rokov staré šaty. Z tej podoby odpadnete...

Nielen krásu zdedila po slávnej mame Carys Zeta Douglas. Potomok slávnych rodičov, ktorý minulý týždeň oslávil plnoletosť, má prístup aj ku šatníku plnému kultových kúskov.

26.04.2024 00:00
Carys Zeta Douglas Foto:
Carys Zeta Douglas na zábere z Instagramu, na ktorom sa obliekla do šiat slávnej mamy.
debata

Dcéra herca Michaela Douglasa a herečky Catherine Zeta-Jonesovej sa pred pár dňami dočkala osláv 21. narodenín – teda veku, odkedy je v Amerike oficiálne dospelá. Podľa záberov zo sociálnych sietí to bol parádny večierok, na ktorom pôvabnej tmavovláske robili spoločnosť najbližší priatelia aj rodina.

Dara Rolins, vtedy ešte Darinka Rolincová Čítajte viac Sladkých šestnásť si užila dcéra Dary Rolins na módnej akcii v Prahe. Po slávnej mame ani stopy, Laura však vyzerá ako jej kópia

Čo však udrelo verejnosti do očí tiež, bola garderóba modelky a ašpirujúcej herečky a režisérky. Carys si totiž na seba vzala šaty, ktoré sa očividne dedia z generácie na generáciu. Saténový model lemovaný čipkou v nežnej ružovej farbe si v roku 1999 obliekla na červený koberec jej známa mama – waleská herečka si v kreácii vyrazila na vyhlásenie filmovo-hudobných cien MTV Movie Awards a doplnila ho legendárnou kabelkou Baguette od talianskej značky Fendi, ktorá vznikla len dva roky predtým a ktorej kultový status priniesol seriál Sex v meste.

Kabelku síce na záberoch z narodeninovej párty nevidieť, ale odev jednej z najpríťažli­vejších hviezd prelomu 90-tych rokov a nového milénia bol starostlivo uschovaný. A dnes ho nosí 21-ročná Carys. Nie je jasné, či šaty neboli náhodou darčekom pre Catherine Zeta-Jonesovú od manžela a vtedy ešte priateľa Michaela Douglasa.

zväčšiť Herec Michael Douglas v sprievode manželky... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Michael Douglas v sprievode manželky Catherine Zeta-Jonesovej a dcéry Carys Zeta Douglasovej Herec Michael Douglas v sprievode manželky Catherine Zeta-Jonesovej a dcéry Carys Zeta Douglasovej na otváracom ceremoniáli filmového festivalu v Cannes a premiére otváracieho filmu Jeanne du Barry.

Dvojica sa zoznámila v roku 1998, keď bol Douglas ešte ženatý. Hoci ho hrdinka hitu Zorro: Tajomná tvár odmietala, napokon s ním šla na rande a zvyšok je už história. V roku 2000 sa vzali a o tri roky neskôr sa narodila dcéra Carys. Celebritní manželia majú aj syna Dylana, ten sa narodil pár mesiacov po svadbe v roku 2000.

Supermodelka Christy Turlington a jej dcéra...
Kaia Gerber a Cindy Crawford na podujatí...
+33Modelka Kate Moss a jej dcéra Lila Moss prišli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dcéra #Catherine Zeta-Jones #Carys Zeta Douglas

+ Smiech je najlepší liek, dodáva zdravie a pozitívnu energiu.
Dobré plánovanie a organizácia sú kľúčmi k...

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...