Kráľovná krásy Sokolová sa prvýkrát stane mamou, otcom je český miliardár: Meno pre dievčatko už majú, bude to...

Začiatkom roka sa podelila s verejnosťou o šťastnú novinku. Niekdajšia česká Miss Kateřina Sokolová sa stane prvýkrát mamou.

26.04.2024 00:00
Kateřina Sokolová Foto:
Tehotná Kateřina Sokolová nechýbala na pražskom týždni módy.
debata

Na nedávnom týždni módy v Prahe sa modelka, podnikateľka a filantropka objavila v už viditeľnom požehnanom stave. Pod čiernymi elastickými šatami sa rysovalo pôvabne zaoblené bruško. Sokolová oslávila nedávno poljubileum, mamou sa v 35 rokoch stane prvýkrát.

Justýna Zedníková Čítajte viac Najkrajšia Češka v perí, zvodná Orviská aj Majk Spirit s krásnou manželkou - známe tváre si užili luxusný večer. Módou očaril Španiel, ktorý oblieka Beyoncé

V susednom Česku však pozornosť nepochybne púta pozornosť aj meno otca jej dieťaťa. Sokolová je totiž partnerkou českého miliardára Martina Wichterleho – 58-ročného podnikateľa v strojárenstve a sklárstve, ktorého starým otcom bol známy vedec a chemik Oto Wichterle – vynálezca kontaktných šošoviek.

zväčšiť Bývalá misska Kateřina Sokolová dorazila na... Foto: Profimedia
Kateřina Sokolová, Martin Wichterle Bývalá misska Kateřina Sokolová dorazila na bankovú párty s novým partnerom. Je ním miliardár Martin Wichterle.

Sokolová o ich vzťahu hovorí veľmi sporo. O bábätku sa však rozhovorila pre portál iDnes.cz. „Už sme vybrali aj meno, ale zatiaľ ho nebudem prezrádzať,“ uviedla v krátkom rozhovore, kde zároveň priznala, že čaká dievčatko. „Bude to Češka, takže by mala mať české meno. Ale myslím si, že je fajn, keď sa dá preklopiť aj do iného jazyka. Napríklad do angličtiny,“ doplnila tiež Kateřina Sokolová.

Vanessa Hudgens na párty Vanity Fair Oscar Party Čítajte viac Postarala sa o poriadne prekvapenie: Toto netušili ani skalní fanúšikovia... Hudgens je tehotná, aby nik nepochyboval, obliekla si aj priehľadné šaty

Tehotenstvo jej preskupilo priority, ale najväčšie zmeny očakáva, keď dieťatko príde na svet. Sokolová, ktorá titul najkrajšej Češky získala v roku 2007, sa rodinným témam venuje aj v rámci charitatívnej činnosti. S vlastnou nadáciou pomáha rodičom, ktoré vychovávajú autistické deti.

Laura Homolová (dcéra Dary Rolins) sa tiež...
Modelka Maria Dušička.
+57Topmodelka a účastníčka šou Survivor Denisa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tehotenstvo #dieťa #miliardár #Kateřina Sokolová #Martin Wichterle

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...

+ Pokúste sa prestať piť kávu práve teraz, bude to najlepšie pre vás.
Neberte prácu z domu ako dovolenku, práve...