Plánujete letošní dovolenou? A co si ji užít jinak, netradičně – s obytným vozem?

Už jste se někdy zamýšleli nad tím strávit dovolenou tak trochu jinak, aktivně a dobrodružně, s obytným vozem? Jsem si jistá, že jste nad něčím takovým mnozí minimálně uvažovali… :) Možná právě teď nastala ta správná chvíle něco takového vyzkoušet, protože – jak jsem se sama měla možnost dozvědět, dovolená s „obytkou“ může být nejen nevšední, ale i plná zážitků, poznání a úžasných chvil. Každý den někde jinde, na jiném místě, spaní v „domečku na kolách“, snídaně s výhledem do nádherné přírody, večerní posezení pod širým nebem a hlavně, naprostá svoboda! To vše můžete s obytným vozem zažít. A zcela na rovinu, s vysokým komfortem můžete také počítat – obytný vůz má vlastní toaletu, sprchu, lednici, kuchyňku, jídelní stůl a velké, kvalitní postele…
Proto – představím vám novou brněnskou půjčovnu obytných vozů – jmenuje se krásně, „DVOJČATA NA TRIPU“! Nabízí plně vybavené obytné vozy, a to hlavní – mají nejlepší ceny za půjčení! Více info na webu www.dvojcatanatripu.cz a v mém článku…

Dovolená s obytným vozem je něčím, co celá řada z nás nezná, nevyzkoušela…a třeba vás to láká, stejně, jako mě! Nebo naopak, obytné vozy si rádi půjčujete a na dovolené s nimi pravidelně vyrážíte.

Kdo to nezažil, asi si ty všechny benefity, které taková dovolená nabízí, ani nemůže představit. Díky „obytce“ se nemusíte vázat, téměř na nic. Ta naprostá svoboda a možnost být stále někde jinde jsou tím hlavním, co je na cestování s obytným vozem tak skvělé.

Představte si, že si potvrdíte hotel, na více dnů… Do destinace přijedete, ale nelíbí se vám zde, nebo je špatné počasí, špinavé moře, všude moc lidí… v případě zaplaceného hotelu ale obvykle zůstanete. S obytným vozem? Prostě se otočíte a jedete jinam. Což je skvělé, že?

S obytkou si navíc můžete v rámci dovolené naplánovat spoustu destinací, míst, atrakcí…které chcete vidět a navštívit. Ona už samotná organizace takové cesty je totiž dobrodružstvím!

Taková vícedenní cesta není problém, zastavíte, projdete se, poznáte dané místo… a jak uznáte za vhodné, „zvednete kotvy“ a razíte dál. Nezní to naprosto skvěle?

Navíc, obytné vozy jsou co se komfortu týká, často na skvělé úrovni. Jsou plně vybavené, s toaletou, sprchou, kuchyňkou, pohodlným spaním…

Proto, mám velkou radost, že vám zde mohu představit novou brněnskou půjčovnu obytných vozů. Půjčovna má krásný název – DVOJČATA NA TRIPU. Majitelé totiž mají dvojčátka, se kterými s obytkou rádi cestují. A nutno napsat, že právě jejich děti si tento způsob cestování velmi užívají. :) Tak to jen pro vysvětlenou, proč tento název. :)

Půjčovna obytných vozů v Brně? Zkuste právě tuto půjčovnu – mají dva krásné vozy, plně vybavené a hlavně, oceníte určitě i nejnižší ceny za zapůjčení.

Najdete zde velké lůžko v alkovně nad řidičem, zároveň je zde i velká manželská postel/dvojlůžko v zadní části vozu. Půjčovna obytných vozů Dvojčata na tripu v tuto chvíli nabízí dva vozy, větší pro 5 osob, menší pro 4 osoby. Oba vozy jsou plně vybavené – povlečení, ručníky, nádobí…

Naprosto nádherná je zejména větší obytka „Kvido“ – ta pro 5 osob. 5 osob se v tomto voze také pohodlně vyspí!

Měla jsem možnost si obě auta prohlédnout a už je to byl zážitek. V obytce Kvido vás překvapí velkorysý vnitřní prostor. Nechybí zde koupelna s WC, sprchovým koutem, umyvadlem…

K dispozici je kuchyňský koutek s pracovní deskou, dřezem a plynovým vařičem s trojplotýnkou. Součástí vybavení kuchyně je i velká kombinovaná lednice s mrazákem.
Pohodlně se zde najíte u jídelního stolu, skvělý je i dostatek úložného prostoru – uvnitř auta uložíte vše potřebné, navíc zvenku vozu otevřete i velkou garáž, kam dáte spoustu, opravdu spoustu věcí! Obytka pak disponuje i nosičem na kola.

Najdete zde velké lůžko v alkovně nad řidičem, zároveň je zde i velká manželská postel/dvojlůžko v zadní části vozu. Jak píšu, velmi pohodlně se zde vyspí až 5 osob.

Velkým benefitem je, že auto má také vestavěnou klimatizaci, což rozhodně není u všech typů obytných vozů samozřejmostí. 
Další výhodou je, že v ceně zapůjčení máte i dalániční známy pro ČR, Slovensko a Rakousko!

Možná vás zajímá i energetická spotřeba – auto má vlastní solární baterii, která spotřebu pokryje v létě klidně i na týden, v zimě vydrží i tři dny ve velkých mrazech.

Co se týká samotného provozu, obsluhy (doplňování vody, obsluha WC, dobíjení elekřiny…), tak při předání vozu vás majitelé zaškolí, vše vám ukáží, vysvětlí.
Fajn je také stáhnout si speciální aplikaci pro řidiče obytných vozů – díky které vidíte, kde můžete parkovat, přenocovat, zobrazíte si nabídku campů atd…
Pro řízení této obytky vám stačí řidičský průkaz skupiny B.

Veškeré další informace k obytkám i k zapůjčení najdete na webu www.dvojcatanatripu.cz – jak píšu, mají opravdu velmi nízké ceny za zapůjčení.

Tak co, neláká vás něco takového? Mě tedy rozhodně ano! :)

ODKAZ: DVOJČATA NA TRIPU / web, rezervace obytných vozů
ODKAZ: DVOJČATA NA TRIPU / facebook
ODKAZ: DVOJČATA NA TRIPU / instagram